עבור לתוכן

בעיית חלוקה של הרוחב פס ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA).

בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים.

שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter.

רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.

פורסם

תבדוק אם בראוטר שלך יש תכונה שנקראת (QoS (Quality of Service זה בעצם נותן לך להגדיר לנתב לאילו פאקטים תיהיה חשיבות גדולה יותר.

אז אתה יכול להגדיר שלפאקטים של המשחק תיהיה החשיבות הכי גדולה לשמל.

פורסם

אם מגדירים חצי חצי בNET LIMITER (גם הורדה וגם העלאה)

האם יכול להיווצר מצב שבמשחק רשת המשחק יצרוך יותר ממה שהוקצב לו? ואם כן איך אפשר לעשות שזה לא יקרה? (ראוטר DSL 600E)

פורסם

אף פעם לא ממש הצלחתי להפעיל את ה-QOS בצורה כזאת שזה יעבוד עם המודם הזה... אז כאן אין לי כ"כ איך לעזור.

פורסם

אף פעם לא ממש הצלחתי להפעיל את ה-QOS בצורה כזאת שזה יעבוד עם המודם הזה... אז כאן אין לי כ"כ איך לעזור.

ומה בקשר לNET LIMITER?

פורסם

מה איתו? הוא לא יכול להגביל לך תעבורה מעבר למחשב שעליו התוכנה רצה.

פורסם

מה הדגם של הראוטר?

פורסם

מה איתו? הוא לא יכול להגביל לך תעבורה מעבר למחשב שעליו התוכנה רצה.

אז מה יכול חוץ ? רק קניית ראוטר חדש?

פורסם

אני לא מומחה לראוטרים, אבל צריך לנסות לשחק עם הQOS שיש ב-600E, פשוט המודם שלי היה נדפק, ועכשיו יש לי משהו אחר לגמריי.

אז אני לא כ"כ יכול לעזור לך כאן.

אם לא עובד אז כנראה תצטרך ראוטר שיש לו תמיכה טובה בQOS.

פורסם

אז מה יכול חוץ ? רק קניית ראוטר חדש?

איך בדיוק נכנסת לדיון?

פורסם

בכך ששאלתי שאלה שקשורה לנושא , אם זה נחוץ אני יכול לפתוח אשכול חדש.

פורסם

בד"כ פותחים דיון חדש בגלל סיבות דומות, אני אישית התבלבתי וחשבתי שאני עונה לפותח הדיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים