עבור לתוכן

Sony Ericsson K610-תווית סלקום במסך.

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי k610 של סוני אריקסון,קניתי אותו בערך לפני חודש וקצת..אני מתעצבן כל פעם מחדש שאני שם רקע חדש.תווית ה

CELLCOM הענקית והמז***** למעלה משגעת אותי.

שמעתי שישנה דרך לשלוח סמס למספר מסויים ואז זה "פורץ" איכשהו את המכשיר ומוריד את התווית המגעילה הזאת שתופסת רבע מסך.

לאחר מכן (לפני חודש-כשקניתי ורציתי להוריד את זה)ששאלתי אם אפשר לעשות את אותו הדבר לפלא' שלי אמרו שאת שלי עדיין לא "פרצו".

אחרי חודש,הנה אני כאן,מבקש פתרון לבעיה.

תודה מראש.

פורסם

היה כאן כבר באיזה ת'רד...

פורסם
  • מחבר

זה באמת מבטל אחריות?והם באמת שמים לב לזה?

פורסם

תלוי על איזה טכנאי תיפול , מה יהיה מצב הרוח שלו לאותו היום , עד כמה הוא באמת מקצועי , ולא עיוור שלא רואה כלום , ובאיזה מצב שמישות תביא להם את המכשיר :) .

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי אייקון שקוף/ריק?שמעתי שפעם היה אתר בשם פלאמאניה שהיה בו אייקון שקוף להורדה.

פורסם

זה לא מתאים לk610.

לגבי ביטול האחריות, מנסיון הם אף פעם לא שמים לב. אני כבר החלפתי מכשיר (w800) בפעם החמישית בחצי שנה עקב בעיות בפריצה.

ותמיד הם חשבו שהגירסא שלי דפוקה ועשו איפוס למכשיר או הביאו לי מכשיר מחודש.

פורסם

אתה מדבר על סלקוםInstall ?

פורסם
  • מחבר

איזה מסובך זה,ראיתי את המדריך(תודה רבה באמת למי שהביא אותו)אבל הוא פשוט מסובך מדי בשבילי.אני חלש בעסק,וויתרתי.

פורסם

שמע , זה לא עד כדי כך מסובך ...

אני כתבתי את המדריך , וזה באמת לא כזה סיפור .

זה פשוט מרגיז קצת לחכות כל פעם כמה שעות כדי לבדוק , אם התוצאה הסופית היא מה שאתה רוצה או לא .

לי לקח 4 נסיונות פריצה כדי להגיע לתוצאה סופית של להעיף את הלוגואים לגמרי , ולאורך זמן , לקח משהו כמו שבוע , 5 לילות .

על הדרך גם עדכנתי את הדריוור של המצלמה , שזה גם לקח איזה 12 שעות , והחלפתי את קצבי השמע של המכשיר .

מקסימום של המקסימום , פשוט תהרוס את המכשיר , הולכים למפעילת השירות , " שלום , הוא הפסיק לעבוד לי " , ונגמר הסיפור .

פורסם

אני ממש לא יודע איך תהליך הפריצה בk610 הולך, אבל בw800 הוא ממש פשוט, עניין של דקות ספורות.

והעניין הזה תמיד מתפתח, תמיד יוצאים דברים חדשים מעניינים.

אתה מדבר על סלקוםInstall ?

כן, אני מדבר על סלקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים