עבור לתוכן

P5LD2 יקלוט את הזיכרון 667 מהסוג הבא

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה האם הלוח אם ASUS P5LD2 יקלוט את הזיכרון הבא :Aeneon DDR II 667 512MB ?

אשמח עם תעזרו לי .. תודה

פורסם

אין שום סיבה מיוחדת שלא.

פורסם

יאפ הוא יקלוט את התדר הזה..

ואני הייתי נמנע מלקנות Aeneon

עדיף TWINMOS או חברה זולה אחרת.

וחשוב שיהיה DDR2.

פורסם
  • מחבר

בטוח כי דפדתפתי בחוברת של אסוס ואני רואה שכתוב DDR2-667 ויש פה טבלה שרשום בה את החברה של הכרטיס ועוד כמה דברים כמו מודל ועוד

ואני מחפש את החברה של הזכרונות שלי ואני לא מוצא זה הגיוני? האם אתה בטוח שהוא קולט את הזכרונות?

ולAC-BOY אני כבר קניתי תזכורונות אני רק רוצה לדעת עם הם נקלטים ע''י הלוח אם..

פורסם

בטוח כי דפדתפתי בחוברת של אסוס ואני רואה שכתוב DDR2-667 ויש פה טבלה שרשום בה את החברה של הכרטיס ועוד כמה דברים כמו מודל ועוד

ואני מחפש את החברה של הזכרונות שלי ואני לא מוצא זה הגיוני? האם אתה בטוח שהוא קולט את הזכרונות?

ולAC-BOY אני כבר קניתי תזכורונות אני רק רוצה לדעת עם הם נקלטים ע''י הלוח אם..

מעולם לא שמעתי על זה שיש חברות מסוימות שנקלטות בלוח אמ O.o תנסה ותראה..

אני מאמין שזה יקרא אותו, המקסימום תדר שהלוח יכול להכיל הוא 667 כך שאין לך בעיה מבחינת התדר.. הוא תומך בDDR2 כך שזה לא יפעל לך בDDR.. זהו אני יודע שזה אמור להיכנס לך.

פורסם
  • מחבר

בתוכנה CPUZ זה אמור להופיע לי שזה עבוד בתדר 667?

פורסם

אם לא תיגע במחלקים של הזיכרון והיחס ישאר 1:1 אתה אמור לראות 266 ב-CPU-Z.

Ac-Boy

יש חברות שנבדקו ע"י היצרניות, זה לא אומר שזכרונות מחברות אחרות לא יעבדו אלא הם לא נוסו.

פורסם
  • מחבר

תראה מה מראה לי התוכנה cpuz בלשונית של הזיכרון (MEMORY)

56327982sj1.jpg

זה טוב?

אני לא מבין ממש בתוכן ששם אז מקווה שתוכל לעזור לי..

פורסם

רץ על 667MHz (בערך).

פורסם

זאת אומרת שהזכרונות עובדים בתדר של 667MGHZ לעומת תדר הבאס שהוא על 266MGHZ, כמו שאתה רואה היחס הוא 5:3.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שהזכרונות עובדים בתדר של 667MGHZ לעומת תדר הבאס שהוא על 266MGHZ, כמו שאתה רואה היחס הוא 5:3.

זה טוב?

ראיתי אצל מישהו שאמרו לו לשנות את המהירויות של השעון ל 2.2.2.12 כי היה לו כמו שלי אני גם צריך?

תודה רבה..

פורסם

התכוונת לתזמונים?

CL=2? אין שום סיכוי.

אין לך צורך לגעת בתזמונים אם אתה לא מתכנן OC.

בדר"כ היחס שנותן את מירב הביצועים הוא 1:1 אתה יכול לנסות אם אתה מרגיש שיפור יופי אם לא תמיד אפשר להחזיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים