פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר זה נשמע נגן החלומות המושלם, נראה לי שכדיי לחכות שהמחיר של ה 2G ירד ל 600 ויהיה 4 ב 800 ש"חלמרות כל התכונות נגן של 2G לא שווה 900 שקללפי דעתי, המחיר הולך לצנוח, כי כרגע באג הם בלעדיים, תיכף נעה נחשבים וכל שאה הח'ברה יביאו את הנגןאז תהיה תחרות במחירים (גם יהיו עוד צבעים)ד"א כמעט קניתי אותו היום
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני אומר, שבאמת כדאי לחכות קצת ואז תראה מי ייבא את זה...אתם בטוחים שתיהיה גירסה של 4 ג'יגה?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר כן יהיה 4G!קראתי ביקורת מיקצועית כרגע על המכשיר, זה בקיצוריתרונות :איכות בניה (גימור)איכות השמע והוידאוחיי הסוללה (אז זה לא סתם מוצהר 52 שעות ו 10 וידאו)הגדרות ( ניתן לכוון הרבה דברים במכשיר...)חסרונות:אין נרתיק (שזה באסה במסך יקר ואיכותי כזה)מחיר יקר מדיי לנפח הזה
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים בסדר אני באמת אחכה קצת שיירד המחיר... לא צריך לרוץ ולקנותלמרות שזה באמת הנגן שעונה על כל הדרישות שלי- מסך נורמלי, קל, קומפקטי, נפח לא משנה לי (רק מינימום 2-4 ג'יגה בכל זאת) נחכה קצת ואז הוא יהיה באמת שווה!
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים פיקה!Up Yours!רגע רגע, איפה "ביקורת מקצועית"?חצי מהאנשים מביאים לי את Cnet כ "ביקורת מקצועית"אז בבקשה לציין מקור.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר http://www.generationmp3.com/labotestgmp3/index.php/2007/02/05/76-test-du-cowon-d2הייתי רושם מאיפה הביקורת, אבל זה בצרפתיתאפשר לראות שם בכל מקרה תמונות יפות של המכשיר
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אוקיי, אז ראית שכתוב בירוק Qualité audio/vidéo אנחנו צריכים יותר פירוט. אולי אני אביא את אבא שלי שיקרא את הסקירה O:נחכה לעוד חוות דעת.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר בכל מקרה זה אתר רציני, והביקורת לגבי הנגן מאוד מעמיקה כמו שאתה יכול לראות
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר עם כל התכונות שלו, הוא לא שווה יותר מ 550 שקל זו הסיבה (וגם כי לא היה צבע לבן, זו הסיבה האמיתית ) הייתי לוקח אותו אבל אני יודע שבקרוב מאוד המחיר שלו ירד ל 600 ש"ח שייגיע הדגם 4G אולי ל 700, גם תהיה קצת תחרות כרגע באג בלעדיים, וזה לא נגן שישמור על הערך שלו כל זה לפי דעתי
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים עם כל התכונות שלו' date=' הוא לא שווה יותר מ 550 שקל[/quote']טוב שלא הגזמת.כמו כל ישראלי, רוצה לא לשלם ולקבל הכל.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר בקרוב מאוד המחיר שלו ירד ל 600 ש"ח שייגיע הדגם 4Gאולי ל 700' date=' גם תהיה קצת תחרות כרגע באג בלעדיים, וז[u']ה לא נגן שישמור על הערך שלו
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים זו בדיחה או מה?שום נגן לא שומר על הערך שלו. המחירים צונחים כל שני וחמישי.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים זה נשמע נגן החלומות המושלם' date=' נראה לי שכדיי לחכות שהמחיר של ה 2G ירד ל 600 ויהיה 4 ב 800 ש"ח[b']למרות כל התכונות נגן של 2G לא שווה 900 שקללפי דעתי, המחיר הולך לצנוח, כי כרגע באג הם בלעדיים, תיכף נעה נחשבים וכל שאה הח'ברה יביאו את הנגןאז תהיה תחרות במחירים (גם יהיו עוד צבעים)ד"א כמעט קניתי אותו היוםאתה הולך לחכות הרבה זמן כי אין סיכוי שחנויות בישראל ימכרו את הנגן במחיר יותר נמוך ממחירו בחו"ל ואין שום סיבה ש-COWON יורידו את מחיר הנגן בכמה עשרות דולרים כאשר הוא רק יצא לשוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.