פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר הנגן המושלם, זמן סוללה של 10 שעול לוידאו, מסך מרהיב של 16 מיליון צבעים ו 30 פריימים, מתחבר לטלוויזה
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים הנגן המושלם' date=' זמן סוללה [b']מוצהר של 10 שעול לוידאו, מסך מרהיב של 16 מיליון צבעים ו 30 פריימים, מתחבר לטלוויזהשכחת מילה מאוד חשובה ומכרעת.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים לא הכל פה ורוד.הוא ענק וכבד יחסית לנגן פלאש, המסך שלו הוא 2.5", לא מספיק בשביל לראות סרטים, הוא יקר, ואין לנו עדיין מילה לגבי איכות השמע.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר ממש לא יקר, יחסית למה שאתה מקבל, ראבאק המכשיר עם יציאה לטלוויזיה אפילומכשיר 2G טוב עולה בסיבות ה 700 שקל, פה אתה נותן תוספת קטנה ומקבל מכשיר לא יאומן
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים תראה, עכשיו רק צריך לדעת מה לגבי איכות השמע שלו.אם הוא לא נשמע טוב, כל העסק יורד לטמיון.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מה איכות שמע?..נחש...לפותח הת'ראד, תאמין לי ש-2 זה לא מספיק, גם אם תרחיב למקסימום האפשרי(4), עדיין לא מספיק.ידוע שהוא נגן מדהים, אבל חכה שיגיעו נפחים גבוהים יותר.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים עזוב את פיקה.... הוא שונא את כול מה שקשור בCOWON : אבל פאן בוי של קריאטיב סליחה על הבורות אבל חרשתי באתר של באג אבל אין זכר לD2
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר מה שמציק טיפה זה הזיכרון, רק 2G, מה שאני הכי שונא שאין לי סבלנות לחכות, עוד חודשיים אני אקנה אותו ב 600שגם תהיה קצת תחרות
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים עזוב את פיקה.... הוא שונא את כול מה שקשור בCOWON : אבל פאן בוי של קריאטיב סליחה על הבורות אבל חרשתי באתר של באג אבל אין זכר לD2 מעניין מאיפה המסקנה הדפוקה להחריד שלך. אני לא שונא כל מה שקשור ב COWON, ואני לא פאן בוי של קריאטיב. את זה כנראה הסקת מזה שאמרתי ש ZVM יותר טוב מ X5, איזה באסה לך...... יש לי 2 בעיות עיקריות עם COWON: המגמה של זניחת איכות השמע ודחיפת מגברים מפוצצים (מאז ה X5/L לא היה להם מכשיר אחד ראוי לשמו מבחינה זהו, ה A2 מתקרב, אבל לא בדיוק שם. וה F2- בכלל זוועה) וצורת הניווט הלא נוחה בחלק מהמכשירים שלהם. הג'ויסטיק של ה X5 וה A2 הוא פשע נגד האנושות, ה F2 הוא זוועה בפני עצמו, ולגבי השאר אין לי טענות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.