עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מערכות 7.1 בחיבור למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב....אני מתלבט בין שני מערכות 7.1 שיחוברו למחשב....וישמשו בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקי מחשב...

המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM

אני מתלבט בין שני דגמים...

GIGAWORKS S750וCreative

THX 7.1 750וCreative

איזה מערכת תהיה יותר איכותית...משום שהמחירים שלהם זהים ונעים בסביבות ה3000 ש"ח

פורסם

יא גנוב אתה מדבר על אותה מערכת

gigaworks s750

שיש לה אישור THX

פורסם

חחחחח זאת אכן אותה מערכת

אם כבר תתלבט בין LOGITECH Z5500

לבין הקריאטיב אבל הלוג'יטק היא 5.1

פורסם
  • מחבר

מוזר...כי בזאפ הם מופיעות כ2 מערכות נפרדות....

אז מה שאתם אומרים בעצם זה שהקריאטיב היא מערכת ה7.1 היחידה ?....

ומישהו שמע אתה?...היא איכותית?

פורסם

מוזר...כי בזאפ הם מופיעות כ2 מערכות נפרדות....

אז מה שאתם אומרים בעצם זה שהקריאטיב היא מערכת ה7.1 היחידה ?....

ומישהו שמע אתה?...היא איכותית?

יש לה עוד מערכת 7.1 אבל היא בכלל עולה משהו כמו 700 ש"ח והיא לא אותה רמה כמו מה שהצעת

אבל לדעתי כדאי לך ללכת על 5.1 מכיוון שהוא יותר נפוץ

פורסם

אבל הוא רוצה משחקים!

למה 5.1 כשיש ג'יגהוורקס 750 7.1

פורסם

כי גם 5.1 זה למשחקים ויש בו תמיכה יותר גדולה

פורסם

ממתי במשחקים צריך תמיכה למשהו ספציפי אתה גנוב?

במשחקים בחיבור אנלוגי הכרטיס בזמן אמת קובע לאן כל צליל ילך לפי הכיוון שזה בא אל הדמות שאתה משחק

בדיגיטלי לא כי זה דיגיטלי ואז כמו בסרטים אתה צריך שזה יהיה משהו קבוע מראש אז מה שקורה במצב כזה זה שאתה קונה משהו עם dolby digital live

אבל הוא בכל מקרה משחק באנלוגי אז לא צריך שום תמיכה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות...

אני באמת מעדיף צליל כמה שיותר היקפי גם לסרטים ובמיוחד למשחקים....

הלוג'יטק אני לא מאמין שיתמכו בהתקן ה EAX באותה רמה כמו הלוגי'טק זה נכון?....אני מתכוון לEAX ולא THX

חוץ מזה ההפרש בין המערכות הוא בסך הכל 700 ש"ח וכבר חסכתי מספיק כסף בעבודה בשביל לקנות משהו טוב ואיכותי...אז אין לי בעיה לקנות את הג'יגה וורקס השאלה היא...אם כדאי והיא באמת מערכת איכותית...כלומר יותר מהלוג'יטק

פורסם

מה הגדול של החדר שלך?

שרטוט של המבנה שלו עם איפה ממוקמם המחשב ואיפה אתה רוצה למקם את הרמקולים. ברוב המקרים לא תשמע שום הבדל בין 7.1 ל-5.1 אם אין לך חדר גדול מספיק.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מה הגדול של החדר שלך?

שרטוט של המבנה שלו עם איפה ממוקמם המחשב ואיפה אתה רוצה למקם את הרמקולים. ברוב המקרים לא תשמע שום הבדל בין 7.1 ל-5.1 אם אין לך חדר גדול מספיק.

Anatoli.

החדר בהחלט לא גדול , הייתי אומר אפילו קטן הוא בגודל של 12 מטר מרובע והחדר עצמו בנוי בצורת ריבוע ....פשוט אני לא מחפש עוצמה אלה איכות...ונראה לי שלמשחקים הקריטיב יענו לצרכים שלי כי הם תומכים באופן מלא בתקן ה EAX ...אבל בקשר לחווית סראונד בסרטים הבנתי שהלוג'יטק מצויידים במקודד דולבי דיגיטל מובנה...עד כמה זה משפיע?...

פורסם

תקנה 5.1.

יש לי חדר כמו שלך בערך (12מ"ר בצורת ריבוע). לא שווה שום דבר מעבר ל-5.1, סמוך עליי, ניסיתי אצלי בחדר הכל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תקנה 5.1.

יש לי חדר כמו שלך בערך (12מ"ר בצורת ריבוע). לא שווה שום דבר מעבר ל-5.1, סמוך עליי, ניסיתי אצלי בחדר הכל.

Anatoli.

תודה על העזרה....אבל זה Logitech® Z-5500 Digital הרמקולים הלוויניים באים עם דרייבר אחד בכל רמקול לא יהיה פחות איכותי?...אני ירגיש פחות את המיד לא?...לעומת זאת שב7.1 ישנם 2 דרייברים בכל רמקול לוויני

פורסם

כמות הדרייברים לא משנה כלום.

השאלה היא האיכות שלהם.

לצערי לא יצא לי להשוות את 2 המערכות, לכן מה יישמע טוב יותר מבחינת איכות קול אני לא יודע. אבל מה שבטוח, אפקט הסראונד בחדר כזה לא יהיה שונה כמעט בכלום בין 5.1 ל-7.1.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל יש לי שאלה אחרונה לפני שאני מחליט על המערכת....

מקודד פרו לוגי' ודולבי דיגיטל 2 חשובים ?...כלומר מה שיש ב Z5500 זה משפיע בצורה כלשהי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים