פורסם 2007 בפברואר 318 שנים שלום וערב טוב....אני מתלבט בין שני מערכות 7.1 שיחוברו למחשב....וישמשו בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקי מחשב...המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUMאני מתלבט בין שני דגמים...GIGAWORKS S750וCreative THX 7.1 750וCreative איזה מערכת תהיה יותר איכותית...משום שהמחירים שלהם זהים ונעים בסביבות ה3000 ש"ח
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים חחחחח זאת אכן אותה מערכתאם כבר תתלבט בין LOGITECH Z5500לבין הקריאטיב אבל הלוג'יטק היא 5.1
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר מוזר...כי בזאפ הם מופיעות כ2 מערכות נפרדות....אז מה שאתם אומרים בעצם זה שהקריאטיב היא מערכת ה7.1 היחידה ?....ומישהו שמע אתה?...היא איכותית?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מוזר...כי בזאפ הם מופיעות כ2 מערכות נפרדות....אז מה שאתם אומרים בעצם זה שהקריאטיב היא מערכת ה7.1 היחידה ?....ומישהו שמע אתה?...היא איכותית?יש לה עוד מערכת 7.1 אבל היא בכלל עולה משהו כמו 700 ש"ח והיא לא אותה רמה כמו מה שהצעתאבל לדעתי כדאי לך ללכת על 5.1 מכיוון שהוא יותר נפוץ
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים ממתי במשחקים צריך תמיכה למשהו ספציפי אתה גנוב?במשחקים בחיבור אנלוגי הכרטיס בזמן אמת קובע לאן כל צליל ילך לפי הכיוון שזה בא אל הדמות שאתה משחקבדיגיטלי לא כי זה דיגיטלי ואז כמו בסרטים אתה צריך שזה יהיה משהו קבוע מראש אז מה שקורה במצב כזה זה שאתה קונה משהו עם dolby digital liveאבל הוא בכל מקרה משחק באנלוגי אז לא צריך שום תמיכה
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר תודה על התגובות...אני באמת מעדיף צליל כמה שיותר היקפי גם לסרטים ובמיוחד למשחקים....הלוג'יטק אני לא מאמין שיתמכו בהתקן ה EAX באותה רמה כמו הלוגי'טק זה נכון?....אני מתכוון לEAX ולא THXחוץ מזה ההפרש בין המערכות הוא בסך הכל 700 ש"ח וכבר חסכתי מספיק כסף בעבודה בשביל לקנות משהו טוב ואיכותי...אז אין לי בעיה לקנות את הג'יגה וורקס השאלה היא...אם כדאי והיא באמת מערכת איכותית...כלומר יותר מהלוג'יטק
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מה הגדול של החדר שלך?שרטוט של המבנה שלו עם איפה ממוקמם המחשב ואיפה אתה רוצה למקם את הרמקולים. ברוב המקרים לא תשמע שום הבדל בין 7.1 ל-5.1 אם אין לך חדר גדול מספיק.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר מה הגדול של החדר שלך?שרטוט של המבנה שלו עם איפה ממוקמם המחשב ואיפה אתה רוצה למקם את הרמקולים. ברוב המקרים לא תשמע שום הבדל בין 7.1 ל-5.1 אם אין לך חדר גדול מספיק.Anatoli.החדר בהחלט לא גדול , הייתי אומר אפילו קטן הוא בגודל של 12 מטר מרובע והחדר עצמו בנוי בצורת ריבוע ....פשוט אני לא מחפש עוצמה אלה איכות...ונראה לי שלמשחקים הקריטיב יענו לצרכים שלי כי הם תומכים באופן מלא בתקן ה EAX ...אבל בקשר לחווית סראונד בסרטים הבנתי שהלוג'יטק מצויידים במקודד דולבי דיגיטל מובנה...עד כמה זה משפיע?...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים תקנה 5.1.יש לי חדר כמו שלך בערך (12מ"ר בצורת ריבוע). לא שווה שום דבר מעבר ל-5.1, סמוך עליי, ניסיתי אצלי בחדר הכל.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר תקנה 5.1.יש לי חדר כמו שלך בערך (12מ"ר בצורת ריבוע). לא שווה שום דבר מעבר ל-5.1, סמוך עליי, ניסיתי אצלי בחדר הכל.Anatoli.תודה על העזרה....אבל זה Logitech® Z-5500 Digital הרמקולים הלוויניים באים עם דרייבר אחד בכל רמקול לא יהיה פחות איכותי?...אני ירגיש פחות את המיד לא?...לעומת זאת שב7.1 ישנם 2 דרייברים בכל רמקול לוויני
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כמות הדרייברים לא משנה כלום.השאלה היא האיכות שלהם.לצערי לא יצא לי להשוות את 2 המערכות, לכן מה יישמע טוב יותר מבחינת איכות קול אני לא יודע. אבל מה שבטוח, אפקט הסראונד בחדר כזה לא יהיה שונה כמעט בכלום בין 5.1 ל-7.1.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר תודה רבה אבל יש לי שאלה אחרונה לפני שאני מחליט על המערכת....מקודד פרו לוגי' ודולבי דיגיטל 2 חשובים ?...כלומר מה שיש ב Z5500 זה משפיע בצורה כלשהי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.