פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני כרגע משדרג מחשב ישן מ95 ל98 אבל אני לא מצליח כי ההודעה הזאת מופיעה ולא מאפשרת לי: אני צריך עזרה תודהSetup error: windows character set mismatch!Setup has detected an incompativle windows character set. setup can not proceed!You have to install windows into a clean directory .Press any key to continue.כשאני לוחץ על כפתור זה פשות יוצא
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כניראה שאתה מנסה לשדרג גירסה בעברית לגירסה באנגלית או להפךכניראה שוינדוס 98 לא מאפשר את זה ... יש שני פיתרונות , או לגבות את החומר ולפרמט ולהתקין וינדוס מחדש , יותר מומלץאו שבתהליך ההתקנה כשאתה בוחר את התיקייה עליה תתקין את וינדוס תבחר בתיקייה אחרת במקום C:\windows , סתם לדוגמא C:\windows23 ...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אם אני זוכר נכון אתה צריך ת'דיסקט הפעלהכלומר לעשות ריסט כשהדיסק בפניםואז תגיע לשורת פקודה בדוסשמה תרשום format c:
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים הנה הBOOT CD ל 95:http://1gighost.net/fantasy/boot95a.exeקרדיט ל: http://www.bootdisk.com/***אתה פשוט מחלץ את זה לדיסקט,עושה בוט,זה פותח לך dos shell,תרשום שם formad [drive]כך שה drive זה שם של הכונן אותו אתה רוצה לפרמט.מקווה שעזרתי,בהצלחה.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר כן עשיתי דיסק בוט דרך וינדוס 95 שמעתיק את קבצי המערכת לדיסקט שאני נכנס לזה כשוינדוס פתוח אז הוא מאפשר פרמוט חוץ מלc אשר הוא משתמש אבל כשאני עושה ריסרט עם הדיסק הבוט נפתח אבל לא מאפשר לפרמט הוא כותב באין כזה קוד אתם יודעים מה הביעה?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אני לא ממש זוכראבל כשאתה מפעיל ת'מחשב עם הדיסק בוט הוא נותן לך כמה אפשרויות לבחור כמו ב-win98?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מי אתה בכלל?מי אתה שתגיד לו עם איזה מחשב להתעסק?!ומי אתה בכלל שתגיד שהוא קמצן?טיפש.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים ראיע6666יש לך אזהרה ראשונה על ספאם, ועל צורת ההתבטאות המיוחדת שלך.התגובה שלך נערכה - תמשיך ככה ולא תגיע רחוק.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אז מה יכולה להיות הבעייה שלו?בינתים תבדוק אם עשית ככה:This is important, as you'll need access to your CD-ROM drive to do a new Windows98 install.Once the boot disk is created, test it to see if you can access your CD-ROM drive. To do this reboot the machine with the floppy disk in the floppy drive and when the machine restarts choose "Start with CD-ROM support".At the prompt type d: and hit the Enter key. If the machine responds with D:\> you are in business.Next type "format c:" without the quotes (and hit ENTER).The C: drive (main hard drive) will then be wiped clean.Once the reformat is finished put your Windows CD-ROM disk in the CD-ROM drive, and type "D:\setup" at the prompt.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.