פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים איך ניתן לבדוק האם יש לי סלוט AGP או PCI וכמה כאלה יש לי במחשב וכמה פנויים בלי לפתוח את המחשב?בבקשה צריך תשובה דחוף!!!
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים לא צריך שום תוכנה, זה מטופש.אתה פשוט מאוד, פותח את המארז, מסתכל על הסלוט הראשון מלמעלה, החריצי PCI ככל הזכור לי בצבע לבן, והAGP חום, אמנם טפשי אבל זה נכון למיטב ידיעתי, וגם אתה תראה שהוא בנוי יותר באמצע הלוח, וכל ה PCI הם מתחתיו ויותר לצד שמאל.אפשר גם לראות בדרייברים של הכרטיס מסך, למשל בדרייברים של נבידיה, כתובסוג אפיק: AGP X4\2\8 וכדומה..
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים איך ניתן לבדוק האם יש לי סלוט AGP או PCI וכמה כאלה יש לי במחשב וכמה פנויים [glow=red, 2, 300]בלי לפתוח את המחשב[/glow]? בבקשה צריך תשובה דחוף!!! ל e-r-a-n
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים תקרא את ההודעה עד הסוף, יש שמה גם דרך כלשהי בלי לפתוח ת'מארז..אבל לדעת כמה סלוטים? אני לא בטוח שאפשר עם תוכנה.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים סנדרה לא מתאימה כי יש לוחות עם כרטיס מסך מובנה ללא סלוט נפרד, אבל מבחינת SANDRA זה סלוט AGP רגיל.אם לא רוצים לפתוח את המחשב צריך לזהות את הלוח ולמצוא את הנתושנים שלו באינטרנט.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים ראה הודעה קודמת.לפי הבדיקה שם יש לצ'יפסט באס AGP, זה לא ב 100% מבטיח שגם יש סלוט.תגיד איזה כרטיס מסך יש במחשב, אולי יהיה אפשר לפסול את האפשרות שהוא מובנה.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר ראה הודעה קודמת.תגיד איזה כרטיס מסך יש במחשב, אולי יהיה אפשר לפסול את האפשרות שהוא מובנה.לא לצערי הכרטיס מובנה (RIVA TNT 2?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.