עבור לתוכן

בזק 5 מגה... איך? מה? וכמה?

Featured Replies

פורסם

תודה רבה על ההבהרה, הגיע הזמן לסיים פה את כל הניחושים למיניהם :xyxthumbs:

• תגובות 72
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד אבל מי יודע במדויק את הדגם שמקבלים ה 19" שמדרגים יענטו המסך .. אני כבר הזמנתי אבל אף אחד לא יודע את הדגם המדויק בקיצור יש לי עוד זמן עד שאני יקבל שבוע וכמה ימים אז בכל זאת היתי רוצה לדעת מה מצפה לי

פורסם

בadsl אני צריך לשלם על אחזקת קו טלפון גם כן? בעע

כנראה שאין דרך חזרה לשם מכיוון שהוט שכנעו את ההורים שלי לעבור להוט בטלוויזיה ובטלפון (שרק שתדעו שבטלפון שלהם שומעים גועל נפש, חרא של איכות)

מעניין אם יהיה 512 אפלוד ל5 מגה גם בכבלים...

פורסם

תגיד אבל מי יודע במדויק את הדגם שמקבלים ה 19" שמדרגים יענטו המסך .. אני כבר הזמנתי אבל אף אחד לא יודע את הדגם המדויק בקיצור יש לי עוד זמן עד שאני יקבל שבוע וכמה ימים אז בכל זאת היתי רוצה לדעת מה מצפה לי

יש אפשרות גם ל 931BF.

הסטנדרט זה ה-731BF.

פורסם

בadsl אני צריך לשלם על אחזקת קו טלפון גם כן? בעע

כנראה שאין דרך חזרה לשם מכיוון שהוט שכנעו את ההורים שלי לעבור להוט בטלוויזיה ובטלפון (שרק שתדעו שבטלפון שלהם שומעים גועל נפש, חרא של איכות)

מעניין אם יהיה 512 אפלוד ל5 מגה גם בכבלים...

בבית של ההורים שלי יש גם הוט וגם בזק ושומעים אותו דבר בשניהם - כנראה משהו אצלך דפוק.

פורסם

גם בזק וגם הוט בטלפון? למה צריך את שניהם בשביל טלפון?

פורסם
  • מחבר

שלום

בתור נציג של 199 כמה תשובות הבהרה

חבילת 5 מגה עולה 99.90 לחודש רק תשתית העלה 500 שאין בתשתית של הוט(התחייבות לשנה)

חבילה 2.5 מגה עולה 79.90 לחודש רק תשתית העלה 250

מבצע מסך:

משדרגים מהירות אחת לדוגמא:מ2 מגה ל2.5 מקבלים מסך של סמנסונג 17" במחיר של 716 ש"ח ו 19" במחיר של 976 ש"ח

משדרגים 2 מהירוית מ1.5 ל 2.5 מקבלים מסך של סמסונג של 17" במחיר של 540 ש"ח ו19" במחיר של 796 ש"ח

התחייבות לשנתיים

לקוחות חדשים:

2.5 מגה מסך 17" 360 ש"ח ומסך 19" 530 ש"ח

5 מגה מסך 17" 100 ש"ח ומסך 19" 340 ש"ח

התחייבות ל 3 שנים

אחזקה של קו טל' בלי מע"מ 43.20 פלוס ע"מ 49.90

מקווה שעזרתי

אז רגע מה שהיא אמרה לי בקשר ל50 ש''ח, היא התכוונה לקו עצמו? (יוו... אני לא מבין מה הבדל בן החזקה ושימוש??) בבקשה תסבירו..

פורסם

גם בזק וגם הוט בטלפון? למה צריך את שניהם בשביל טלפון?

כי זה בסה"ך עולה פחות.

פורסם

אני לא זוכר מי אמר שלא צריך להחליפ מודם, מה שכן הוא טעה.

אתה כן צריך להחליף מודם משום ש 5M הוא עובד בטכנולגיה שנקרא +ADSL2.

לכן המודם שברשותך אלקטל הוא מסוג הישן, לכן ממולץ שתחליף למודם שתומך בטכנולוגיה הנ"ל.

בנוסף לכל, אתה צריך לשאול אם האיזור שאתה גר בו תומך במהירות הזאת, אפשר לשאול דרך תמיכה ---> 1800340340.

פורסם

אני לא זוכר מי אמר שלא צריך להחליפ מודם, מה שכן הוא טעה.

אתה כן צריך להחליף מודם משום ש 5M הוא עובד בטכנולגיה שנקרא +ADSL2.

לכן המודם שברשותך אלקטל הוא מסוג הישן, לכן ממולץ שתחליף למודם שתומך בטכנולוגיה הנ"ל.

בנוסף לכל, אתה צריך לשאול אם האיזור שאתה גר בו תומך במהירות הזאת, אפשר לשאול דרך תמיכה ---> 1800340340.

לא נכון, ADSL2 עוד לא יצא לשוק בכלל, וגם אם כן אין שום קשר בין ADSL2 ל5MB.

ADSL2 זה השם של התשתיות החדשות של בזק.......

-ג'ו

פורסם

לא נכון, ADSL2 עוד לא יצא לשוק בכלל, וגם אם כן אין שום קשר בין ADSL2 ל5MB.

ADSL2 זה השם של התשתיות החדשות של בזק.......

-ג'ו

טוב תראה, אם אתה עדיין מתעקש שאין ADSL2 אז תסביר מה זה. למה זה נקרא ADSL2.

פורסם

רוב המרכזות בבזק הן כבר משודרגות ל-ADSL2+, פשוט החבילות של היום לא ממש משתמשות ברוחב פס שADSL2+ יכול לספק.

הנה התקנים:

ADSL: 8Mb Down/1Mb Up

ADSL 2: 12Mbit Down/1-3.5Mb Up

ADSL 2+: 24Mbit Down/1-3.5Mb Up

על ADSL בהרחבה

פורסם

אז למה לעזאזל הם חונקים אותנו עם המהירויות האלה, בגלל אוכלוסיית אנשים? שזה משהו שאי אפשר לפתור כל עוד ערבים מקיפים אותנו מכל עבר חוץ מהים

פורסם

המרכזות בבזק משודרגות לADSL2+, אבל הרבה מקומות בארץ לא יוכלו להעניק את המהיוריות הללו בגלל הגבלות תשתית.

אני נמצא בערך 700 מטר מהמרכזת והגג שהקו שלי יוכל לסחוב זה בערך 10מגה אפקטיבי.

הכל תלוי מאד באיכות התשתית שבהרבה מאד מקרים היא בעייתית.

כמובן שיכול להיות שלספקי האינטרנט יש גם כן בעיה עם להעניק כאלה מהירויות, בעיקר לחו"ל..

אבל בגדול אין לי מושג למה לא עושים הרבה כדי להעלות פה את רמת האינטרנט המהיר בכללי.

כרגע בזק מריצה את הניסוי של ה8 מגה וADSL2 כאילו זה משהו חדש למרות שבארץ החבילות הנ"ל קיימות שנים...

פורסם

לגבי האחזקה של קו הטל' הוא 49.90 כלומר 50 עגול, זאת אומרת שמחיר הבסיס בלי שיחות כבר מתחיל ב50 ש"ח

עם לקוח מעוניין לשים אינטרנט על הקו זה תשלום בנפרד כפי שרשמתי מקודם שגם נכנס בחשבון הטל'.

לגבי ה5 מגה כל מודם של בזק יכול לתת את המהירות הזאת חוץ ממודם USB וכמובן יש צורך לבדוק אם טכנית יש אפשרות

לספק ללקוח 5 מגה.

כיום בזק עושה ניסוי במס' לקוחות במהירות של 8 מגה אבל כרגע זה לא כלכך יצב, אל תנסו לבקש זאת כי הניסוי עצמו רק על עובדי בזק.

לדעתי עדיין לא כדאי!

לגבי המחירים בזק עדיין לא בתחרות מול הוט, מחכים לאור ירוק ממשרד התקשורת שיאפשר זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים