פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אני מתלבט בין משטח המגע של הH10 (של הZVM הרבה יותר מידי רגיש לטעמי) לג'ויסטיק של COWON שאני כבר רגיל אליו מאוד.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ג'ויסטיק Cowon!!! :xyxthumbs: לחבר שלי יש ipod וידאו וזה ממש לא נוח (Clickwheel) אם כבר ה-Clickwheel של sandisk
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ג'ויסטיק(או דבר דומה כמו בסדרת ה-M200 של סאנדיסק, לא ג'ויסטיק אלא פשוט 4 כפתורים של כיוונים וכפתור באמצע ללחיצה)למרות שגם ה-Touchpad ממש נוח
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אם כבר ה-Clickwheel של sandiskמה שיש לסנדיסק זה לא clickwheel , זה סתם גלגל.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים הגויסטיק של מוצרי הIAUDIO למיניהם די מסריח (אני בעל IAUDIO X5L)אין ספק שאין על הCLICKWHEEL
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר נו בסדר.גם סקר בחירות זה עניין של טעם אישי, לא?סה"כ עניין אותי איזה ממשק שליטה חברי הפורום מעדיפים.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים צודקים.טעם אישי מגיע אפילו לעיצוב ואיכות סאונד וכד'...ואני די בטוח פה שכל אחד פה התרגל לשליטה של הנגן שלו, ובגלל זה מעדיף את שלו...
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר דווקא לא.אני כבר התרגלתי ל-Touch Pad של ה-Creative Zen שלי, אבל עדיין אני מעדיף את ה-Clickwheel הנוח יותר.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אבד הכלח על כל אמצעי השליטה שהוזכרו כאן ,מפני שיש כבר נגנים עם אמצעי השליטה האולטמטיבי ------ ה-touch screensדוגמאות :ה-ipod החדש שהוכרז לא מזמן (זה שמשלב גם סלולרי )וגם ה-604wif (הזמינו מחו"ל -המחיר בארץ הוא שערורייה ,פשוט שחיטה .)http://www.archos.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=13
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אמצעי שליטה שגורם לסוללה להתרוקן יותר מהר הוא לא אולטימטיבי..וסתם ניחוש פרוע, אתה מתכוון ל-iPhone?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים כי 10 שעות וידאו ואיזה 50 שעות אודיו לא מספיקות בשבילך? (אני מדבר על הCowon D2..)אגב, קניתי אותו היום :ם
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים יש לי את האיירייבר h10 ויש לי את האייפוד וידאו ואני מעדיף את ה קליק וויל אגב בכמה כסף אני יכול למכור את האיירייבר h10 יש לי 20גיג'הבייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.