עבור לתוכן

למחשב חדש: ויסטה 32ביט או 64ביט

Featured Replies

פורסם

ויסטה מותקנת אצלי מיום ראשון.

התקנתי אותה על אף שידעתי שלא יהיה לי חיבור לאינטרנט בגלל המודם usb.

מיד אחרי ההתקנה התחלתי לבדוק את המדיה סנטר ובום: מסך כחול. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך לויסטה שהורדתי מבעוד מועד - לא עזר בכלום.

למחרת כבר החלפתי את המודם, ומייד נכנסתי ל update של וינדוס. מאז אין זכר למסך הכחול, והמערכת רצה יציבה ומהירה בדיוק כמו ה xp שהיה לי, כמובן עם כל האפקטים.

• תגובות 55
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקנתי לפני כמה שעות את ה Ultimate 64bit ואני עכשיו עובד איתה...

זה לא הפעם הראשונה שאני מתקין ויסטה ואני יודע כבר שהיא מערכת מעולה.

אבל עם ג'יגה זיכרון אני פשוט מרגיש שהיא לא מהירה בכלל... רק המערכת + אנטיוירוס + world of warcraft כבר לוקח את כל הג'יגה!

פורסם

אני חוזר ומזכיר לכם שכל הלאפטופים מעל $1000 שהתחילו להימכר בארה"ב מהשבוע שעבר מקונפגים עם 2 גיגה זיכרון. כלומר מהיום הראשון שוויסטה בשוק! זה כנראה ה-sweet spot של המערכת הזאת, כמו שהיה 512 מגה עבור XP בזמנו. וזה לא רק קשור למערכת ההפעלה עצמה - כל התוכנות מחשב הפכו להיות שמנמנות בשנים האחרונות (מה שאומר שגם על XP היום גיגה זיכרון זה חובה לעבודה יותר מאשר בסיסית ביותר). אז אין לי מושג מה הניסיון האישי שלכם, אבל עד שלא תעבדו עם סטופר לבדוק מהירויות תגובה אמיתיות בין מחשב ויסטה שעליו גיגה זיכרון ואותו מחשב עם שני גיגה, לא נראה לי שאתם יכולים לטעון שהתוספת לא תביא לשיפור מורגש ביותר ומשמעותי...

פורסם

ילד אל תאמין לכל מה שאתה קורא. לעבוד עם VISTA עם 1 גי'גה זה כמו לעבוד עם XP ב 512 מגה.

חלק...אולי, תלוי מה מפעילים.

אז אם יש לך רק 1, זה אומר שמעתה אתה רץ על PF, מה שמאיט את המערכת.

מי שיש לו מחשב רק לצרכי גלישה/מסנג'ר/אופיס, לא ישנה לו, אבל במשחקים זה משנה מאוד

אתה מפעיל משחק שכבר כל הזיכרון שלך תפוס!

צודק, אבל גם פעם אף אחד לא האמין שמשחק יתפוס 7 גי'גה! (ראה Act of War - Direct Action ואני בטוח שיש כאלה שתופסים יותר)

אחד מהמשחקים הטובים ביותר והמהנים ביותר ששיחקתי...אם לא הכי.... :yelclap:

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל סטינו קצת מהנושא... לסיכום אני מניח שכולם פה מסכימים שגרסת ה 64 ביט יותר יציבה...

פורסם

כן אבל לוקחת יותר זיכרון...

פורסם

אני מכיא אדם בעל חנות מחשבים.

הוא טוען שגירסת 32 ביט לא שווה שקל, וגם לא את הדיסק שחלקכם יצרבו ע"מ להתקין את מה שהורידו.

פורסם

אני מכיר אדם בעל חנות מחשבים.

הוא טוען שגירסת 32 ביט לא שווה שקל, וגם לא את הדיסק שחלקכם יצרבו ע"מ להתקין את מה שהורידו.

מה אתה מבלבל את המוח תגיד לי?

לא שווה שקל

מה אתה בן 9?

פורסם

רגע, ובגלל שיש לו חנות מחשבים זה אומר שהוא מבין משהו בכלל?

מה הקשר? יש פה הפורום אנשים שמבינים יותר ממייקל דל במחשבים, ורק אתמול הייתה להם בר-מצווה.

אל תתרגש.

פורסם

הבנאדם עוסק בתחום כבר 15 שנה ואני מכיר אותו טוב מאוד.

ועל סמך ניסיונות עבר כנראה שהוא גם צודק.

הוא לא אומר שום דבר נגד מערכות 32 ביט, אלא נגד ויסטה בגירסאת 32 ביט.

פורסם

שמע אני חושב שפשוט זה אינדיבידואלי

יש כאלה שמרוצים ממנה ויש כאלה שלא, אני מניח שזה קשור בעיקר לחומרת המחשב וביצועיו.

אני עובד איתה כבר מספיק זמן ומאוד נהנה

אין לי יותר תקלות ממה שהיה לי ב XP... אפילו פחות.

וזה שהמדיה סנטר מתרסק... נו זה אצל כולם ומי צריך את זה בכלל... וזה מתרסק רק בגלל תמיכה לוקה בחסר של קודקים...

חוצמזה, המערכת יותר יציבה מ XP בכל מה שקשור לניהול תקלות חומרה/תוכנה.

רק שיצאו כבר דרייורים שהם לא בטא...טוב ככה זה במע"ה חדשה...

דבר אחד אני מאוד כועס על M$ בזה שביטלו בויסטה את האפשרות לג'ויסטיקים אנלוגיים!

מה אני אעשה עכשיו עם ההגה והפדלים? והג'ויסטיק למטוסים המקצועי? והגיימפאד!?

דווקא היה כיף לשחק NFS עם הגה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים