עבור לתוכן

למחשב חדש: ויסטה 32ביט או 64ביט

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם VISTA 32BIT כבר מעל חודשיים וכמעט ואין בעיות וכמו שציינו, הבעיות הן עם הדרייוורים

המערכת עצמה יציבה מאוד ומהנה מאוד ומומלצת ביותר.

דרך אגב, למי שיש מישהו במשפחה שקשור למשרד החינוך, יכול לקנות אותה במשהו כמו 100 - 200 ש"ח... :) עלות דיסק ומשלוח בלבד.

• תגובות 55
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה עדיין בתהליך הם לקראת מרץ יכניסו את זה...

אבל אתה יכול לראות בפורום שם שהם מתכוונים אוטוטו להכניס חבילה של VISTA ו OFFICE 2007

פורסם

אני לא יכול. אולי אתה יכול, אבל כשאני לוחץ על "פורום מדריכים" (הפורום היחיד שהצלחתי למצוא לינק אליו) זה אומר לי "אזור ממודר" ורוצה יוזר וסיסמה. איך שלא יהיה, good news! :silly:

פורסם
:o חזק וברוך!
פורסם

בתור משתמש ב-ויסטה 64 ביט, המערכת לא קרסה אף פעם.

אמנם היא מעצבנת אותי, אבל לא קרסה.

פורסם

בתור משתמש ב-ויסטה 64 ביט, המערכת לא קרסה אף פעם.

אמנם היא מעצבנת אותי, אבל לא קרסה.

פרט למה מעצבנת

פורסם

קצת איטית.

הממשק מכניס קצת עיכובים מעצבנים (ולא בגלל שהכרטיס חלש).

טוחנת ימבה זכרון.

קצת חוסר תאימות לתוכנות, אבל זה הקטע הזניח.

פורסם

הרגשת שהיא איטית על המפרט שמופיע אצלך?

פורסם

קצת קשה להסביר.

זה לה שהיא איטית ברמה של צולעת, בכלל לא. אבל במפרט כזה עם 2 ג'יגה זכרון קשה לצלוע בשימושים סטנדרטיים.

היא לא מגיבה בחדות ובמהירות כמו XP. הכל יותר לאט, יש זמן, פיידים למיניהם כדי להסתיר את זה.

אותי זה מרגיז.

פורסם

אני בטוח שבחודשים הקרובים יצאו tweakים לתודעה כדי להאיץ את הממשק ולמעשה לבטל חלק מה"כיפיות" שרוב האנשים מעוניינים בה.

לגבי בזבוז זיכרון - סוף סוף ווינדוס משתמשת ביעילות בכמה שיותר זיכרון. זה לא אומר שהיא באמת צריכה את כולו ואם תריץ משהו כבד היא מיד תצמצם צריכה עצמית, אבל כמובן שעדיין חכם מאוד לנצל כמה שיותר מהמשאבים שעומדים לרשותך (זיכרון) גם כשאתה לא עושה הרבה מעבר לגלישה ברשת וקצת אימייל. אם זה מאיץ אותך אפילו ב-5%, זה מבורך (מאשר להשאיר כמה שיותר זיכרון פנוי).

פורסם

בוודאי.

אבל הבעיה היא שאני לא מרגיש בתאוצה :)

פורסם

אני חושב לשדרג ל2 ג'יגה ראם לקראת ויסטה... אבל אני פשוט פוחד שגם 2 ג'יגה לא יספיקו למערכת + משחקים... ואז סתם אני קונה 2 ג'יגה ו4 ג'יגה יהפוך להיות כמו 2 ג'יגה היום..

פורסם

לפי המאמר הזה יכול להיות שתרצה לקפוץ ל-4 גיגה

תלוי בכדאיות כלכלית (מעבד חזק יותר לעומת יותר זיכרון - במחשבים חדשים). מספרים שוויסטה עצמו מאט משחקים בין 10 ל-15 אחוז (לעומת XP) עם משחקים קיימים, והקפיצה מ-2 ל-4 גיגה זיכרון מאיצה עד כ-20 אחוז במשחקים תובעניים במיוחד כמו שאפשר להניח שיהיה המקרה במשחקים שיצאו בשנים הקרובות.

או אם נסתכל על זה בצורה אחרת, כל הלאפטופים מעל $1000 למכירה מגיעים היום עם 2 גיגה זיכרון, כך שאפשר לראות ב-4 גיגה ככמות לא-מוגזמת של זיכרון על דסקטופים רציניים. לא כזה סוף העולם, כולה $440...עדיין זול יותר מה-$600 ששילמתי על 16 מ-ג-ה זיכרון עבור ה-486 בזמנו. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים