עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לאחר התקנת Ubuntu (גירסת KDE), לא ניתן להגדיר חייגן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגיד לי, בשביל מה למשתמש חדש כבר על ההתחלה לנסות להבין את עץ התיקיות? את מי זה מעניין איך זה מסודר שם?

אני כבר אחרי חצי שנה עם לינוקס, ואין לי מושג מה יש בחצי מהתיקיות שם.

ולמה? כי אין בזה צורך..

אם יום אחד יהיה לי צורך, אני יקרא מה יש בהם, אבל ככה..למי אכפת? במיוחד לא למשתמש חדש...

אני איש טכני ויש לי קושי רב להשתמש במשהו או לעשות משהו כשאני לא מבין איך הדבר פועל...

ו-lordgod, אחלה מדריך... אבל הוא לא מסביר לי משהו...

בחלונות היו לי כוננים C, D ו-E (כאשר C ו-D הם דיסק קשיח 1, ו-E זה דיסק קשיח 2)

את הכונן E שמתי בשימוש של לינוקס... כלומר הוא כולו כבר במערכת קבצים עם לינוקס.

עכשיו איך אני יכול לגשת לכוננים C ו-D? כי נראה שלינוקס מתעלם מהם כליל... אולי חלונות לא יכול היה לגשת יותר ל-E אבל הוא היה מודע לקיומו.

פורסם

ההתקנה של אובונטו שאלה אותך לאן לעגן מחיצות, ונראה לי שאפילו כברירת מחדל הוא מעגן את כולם.

אין דבר כזה אותיות לכוננים, זה המצאה של מיקרוסופט ולא משתמשים בה במערכות ההפעלה האחרות(MAC,LINUX).

אתה מגדיר נקודת עגינה, סוג של תיקיה, שלשם נשפך תוכנו של הכונן.

פורסם

בקשר לבעיה :

תוריד מWINDOWS את החייגן (כמובן שיהיה מותאם ללינוקס ולא EXE או MSI ), תצרוב/תעתיק על דיסקט/דיסק , ואז תגיע ללינוקס ותתקין את החייגן :D

ד"א ההפצות הכי קלות שראיתי הן OPEN SUSE ואובונטו , ממש קל לעבוד איתן ..

פורסם
  • מחבר

ההתקנה של אובונטו שאלה אותך לאן לעגן מחיצות, ונראה לי שאפילו כברירת מחדל הוא מעגן את כולם.

אין דבר כזה אותיות לכוננים, זה המצאה של מיקרוסופט ולא משתמשים בה במערכות ההפעלה האחרות(MAC,LINUX).

אתה מגדיר נקודת עגינה, סוג של תיקיה, שלשם נשפך תוכנו של הכונן.

אז נגיד אני רוצה לגשת למידע שהיה לי לפני התקנת לינוקס? נגיד למוזיקה/תמונות/סרטים/מסמכים שלי? הרי הם היו מותקנות איי שם בכוננים ש"מיקרוסופט המציאה".

פורסם

אם לא שיחקת יותר מדי, תכניס את הדיסק ותתקין שוב את החייגן, הוא יתקין לך מהדיסק

אז נגיד אני רוצה לגשת למידע שהיה לי לפני התקנת לינוקס? נגיד למוזיקה/תמונות/סרטים/מסמכים שלי? הרי הם היו מותקנות איי שם בכוננים ש"מיקרוסופט המציאה".

xD לא בכוננים ש MS המציאה , אין לזה קשר בכלל.

לפי מה שקראתי, הכוננים C + D נמצאים על אותו HD אז כנראה ש c = hda1 ו d = hda2 עכשיו תחפש בגוגל איך לעגן מחצית NTFS או מה שיש לך שם

פורסם

לא אמרתי שמיקרוסופט המציאה את הכוננים, אמרתי שהיא המציאה את החלוקה הלוגית של הכוננים לפי אותיות.

פורסם

זה גם היה ביוניקס, אומנם לא אות אחת אבל כמו שראית, דומה

פורסם

לא יאמן..אפילו את זה הם גם העתיקו..

ואני חשבתי שיש להם קצת מקוריות..

פורסם
  • מחבר

לא יאמן..אפילו את זה הם גם העתיקו..

ואני חשבתי שיש להם קצת מקוריות..

תראה, זה לא סתם להעתיק, זה לקחת משהו קיים ולפתח אותו למשהו טוב יותר... זה החופשיות של המיידע.

רוב החברות מפחדות מזה ולכן על כל נסיון ביישום אלמט שלהם בתוכנה אחרת הם צועקים "העתקה!", שחס ושלום לא תצא לחברה המעתיקה תוכנה טובה יותר שמבוססת על עיקרון שהם המציאו ולא הצליחו ליישם כמו שצריך... ;D

לא סתם יוניקס מתה וחלונות שורדים.

כנ"ל תבדוק מה כלל אחוזי השימוש של לינוקס בארץ או בעולם... ואל תגיד לי שרתים או לא שרתים כי מול השרת לא יושב בן אדם, אלא מחשבים אחרים.

פורסם

שמע Dimka, לא יודע איך לבשר לך את זה, אבל דווקא ווינדווס עומדת לשקוע, בעוד UNIX, Linux,MAC ו MVS (המערכת של המיין-פריים), רק תופסות תאוצה, כי אנשים מבינים שבעצם השיטה של מייקרוסופט לא כלכך טובה.

הסיבה לאחוזים הגבוהים של השימוש בווינדווס, היא בדיוק הסיבה שבגללה גיימרים בכל העולם "חמים" על מייקרוסופט. DirectX 10 יעבוד רק על ויסטה, כלומר שכל מי שירצה לשחק במשחק חדש במיוחד, צריך להוציא לפחות 100$ על ויסטה.

אני גם איש טכני (למעשה, אני תוכניתן בצבא....), והסיבה היחידה שאני עדיין משתמש בווינדווס היא בגלל תוכנה שאני משתמש בה שיש לה רק גירסת ווינדווס צולא לינוקס.

חוץ מזה שלינוקס לא כלכך קשה. הסרה של רכיב של המערכת היא 100% טעות שלך. אתה לא אמור להתעסק עם זה בכלל. בשביל לפתור בעיות יש גוגל. ככה אנשים טכניים עובדים.

פורסם
  • מחבר

אני חיפשתי בגוגל לפני שהתחלתי להתעסק עם קבצי מערכת. מצאתי הרבה אנשים שמתלוננים על הבעיה הספציפית וללא פתרון.

בכל מקרה, ניסיתי, לא הלך... לא נורא, לינוקס זה לא לכולם...

פורסם

לצערי אני גם הייתי מאלו שלינוקס ייסרו אותם ולא ידעתי בין ימיני לשמאלי

אבל יש לך שתי עצות טובות שלי עזרו מאוד :

1.בנוגע לאינטרנט או שתארגן איזה ראוטר , או שתבקש מספק האינטרנט שלך חיבור ללא חייגן

ואז לא תצטרך להתעסק עם סקריפטים ....

2.תזמין ספר מאמזון על לינוקס ויסורו מליבך כל הקושיות..

פורסם

^

לצערי אני גם הייתי מאלו שלינוקס ייסרו אותם ולא ידעתי בין ימיני לשמאלי

לי יש 6 שנים של התקנת לינוקס-> מתעצבן שמשהו לא עובד->מסיר עד שנה הבאה.

אבל עכשיו התוכנות ב linux עובדות ממש נהדר, שלא לדבר על תמיכה בעברית ש-ע-ו-ב-ד-ת !

צריך חודש עם הראש בקיר ואחר כך פשוט קשה לחזור ל windows.

פורסם

מעבר לזה ש90% מהשאלות שלכם נענו כבר פה או באתרים אחרים ואז כל מה שצריך זה חיפוש פשוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.