פורסם 2007 בפברואר 318 שנים שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנריהמחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדיםרמזים:המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייההמחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים זה נשמע כמו הספק.הכרטיס מסך הוא הצרכן העיקרי מהספק ולכן הגיוני שבבדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות הכל עבר חלק..בעוד 3DMARK (שמאמצת את הכרטיס מסך בעיקר עד כמה שזכור לי) לא עברת..תנסה לבצע עוד בדיקת מאמץ לכרטיס מסך ולראות..
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר ניסיתי כמה פעמים להריץ 3D MARK 2005 ו 2006 והוא לא סיים אף אחתיש עוד דרך לבדוק?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני אישית לא מכיר עוד תוכנות מאמץ לכרטיס המסך.משחקים כבדים הוא נופל,3DMARK נופל גם - החשוד העיקרי הוא הספק לדעתיאם אתה רוצה להיות בטוח במליון אחוז היתי לוח ספק אחר מחבר ומחבר,או לחילופין..יהיה יותר קל לקחת את הכרטיס מסך ולהתקין במחשב אחר/אצל חבר שיש לו ספק חזק משלך
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אוקיי אני אבדוק את הנושאיש סימפטומים אחרים או מיוחדים במיקרה שזה ספק או במיקרה וזה כרטיס מסך אולי אני אצליח לבודד את הבעייהנ.בהכרטיס לפי מה שאני זוכר חם מאוד בדקתי פעם אחת עם תוכנה
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר למה שאני אקנה לו קירור שקט וטוב הקירור סטוק אמור להחזיק אותו בלי בעייה בלי OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.