פורסם 2007 בפברואר 218 שנים שלום יש לי זוג זכרונות 400MHZ שעבדו יחד כבר קרוב לשנתיים, לפני כמה ימים המחשב לא נדלק ורק כאשר הוצאתי את אחד הסטיקים הוא נדלק כדי להיות בטוח שהזכרון מקולקל הפעלתי את שני הזכרונות במחשב אחר ופלא הם עובדים יופי.החזרתי אותם למחשב שלי לא עובד, לקחתי זוג זכרונות נוסף 400MHZ למחשב שלי עובד יופי. אבל עדיין הזוג הראשון לא עובד אצלי אבל כן במחשב אחרמה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר 2.5-3-3-8 ואם אני לא טועה 2.5V אבל העניין הוא שלא נגעתי בכלום לא עשיתי אוברקלוק זה פתאום השתגע
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים עומרי,יכול להיות שמתח הזכרונות השתנה עד כדי אי העלאת המחשב?ואם הוא יחליף בין שני הזכרונות במיקום זה משנה?יכול להיות שרק DIMM אחד השתגע?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים יכול להיות שעם הזמן ישנה שחיקה והם כבר לא יכולים לעבוד ב2.5בכלל, מתח סטנדרטי של DDR הוא 2.6 (למרות שלרוב הם רצים גם על 2.5 בלי בעיה)וגם במתח 2.7 זה בסדר גמור לעבוד עם זכרונות DDR.הוא אומר שאין שינוי במצב כשהוא מחליף דימים אז כנראה הבעיה לא בהם.פותח הת'רד, תבדוק אם ב2T המחשב עובד עם 2 הסטיקים.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר החלפתי כבר במיקוםזכרונות אחרים עובדים טוב על המחשב הזכרונות המדוברים עובדים טוב על מחשב אחר אבל לא על המחשב שהם אמורים להיות בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.