עבור לתוכן

XP ואתחול המחשב מידי פעם

Featured Replies

פורסם

יש לי XP PRO (באנגלית ) ומידי פעם הוא מאתחל את המחשב אוטמטית (פעמים שלוש ביום ) הוא גם סוגר תוכניות בלי לשאול וכאלה דברים (בקיצור XP חצוף במיוחד )

האם זאת בעייה מוכרת ואיך אפשר לטפל בה ?

פורסם

יש לי XP PRO (באנגלית ) ומידי פעם הוא מאתחל את המחשב אוטמטית (פעמים שלוש ביום ) הוא גם סוגר תוכניות בלי לשאול וכאלה דברים (בקיצור XP חצוף במיוחד )

האם זאת בעייה מוכרת ואיך אפשר לטפל בה ?

אתחול עצמי מעיד בדרך כלל על בעיית חומרה או תוכנה, שבגללה ווינדוס צריך לאתחל. זהו *שיפור* מ98, שם היו מסכים כחולים. מייקרוסופט לקחה לתשומת ליבה, והעלימה את המסך הכחול, ובמקום, עשתה מה כל משתמש יודע לעשות כשיש מסך כחול - BOOT. אבל זה לא ממש מדויק. כי מסכים כחולים עדיין קיימים. פשוט צריך להפעיל אותם. מסך כחול מכיל את הודעת השגיאה ופרטים רבים נוספים על מנת לנסות לפתור את הבעיה. פתח את מאפייני המערכת (כפתור ימני על המחשב שלי ואז מאפיינים), בחר בטאב "מתקדם" (ADVANCED) ושם תחת STARTUP AND RECOVERY בחר ב SETTINGS. אי שם במרכז הדיאלוג יש סימון של אתחול אוטומטי. בטל אותו, בצע אתחול, וחזור אלינו עם תוכן המסך הכחול הראשון שתקבל.

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , עשיתי את זה , אני אעדכן עם זה שינה משהו

ומה לגבי זה שהוא סוגר תוכניות בלי , התראה ( הוא מוציא כול הזמן את לשלוח דוח למיקרוסופט )

פורסם
  • מחבר

טוב אז חזרתי עם תוכן המסך הכחול הראשון שקיבלתי

פשוט צילמתי את המסך כי היה רשום הרבה

C:\Documents and Settings\a1.jpg

איך מוסיפים פה תמונה מהמחשב ?

פורסם

יש הודעה בשורה השלישית מלמעלה - משהו כמו IRAQL_NO_EQUAL או משהו כזה.

בנוסף, לקראת סוף המסך תראה הודעת STOP 0x5A(111111,22222,33333,4444 או משהו כזה. העתק לפה במדויק את פרטי השגיאה שארעה.

פורסם

אחי יש לי אתאותה בעיה ואני לא יודע מה לעשות אז אני רושם לך את מה שהחשב שלי רשם לי:

(stop: 0X0000007E (0X00000005. 0Xf72CFAF1. 0Xf7B74990. 0XF7B74690

ambitucn.sys - adress. F72CFAF1 base at F72CFC00. datestamp 3B416C62

תכונות המחשב:

פנטים 4 1400

לאו אם: intel atx

זכרון: 393 rdram

דיסק קשיח: 30 g"b 7200

windows xp pro

האם אתה יודע מה זה אומר

פורסם

מתי זה מתרסק? אחרי כמה זמן ? אתה יכול לשחזר את הריסוק שוב ושוב ?

פורסם

זה קורה בערך שלוש ארבע פעמים ביום ורוב הזמן זה בזמן שאני עובד במחשב או בלילה או שלפעמים זה תופס יום שהוא ניכבה לי פיתאום שלוש ארבע פעמים ברצף (במרחק של 20 דקות בערך) , וכשאבי קם בבוקר ואני רואה שהמחשב נידלק מחדש (המחשב שלי עובד 24 שעות כי יש לי אינטרנט מהיר

פורסם

זה קורה בערך שלוש ארבע פעמים ביום ורוב הזמן זה בזמן שאני עובד במחשב או בלילה או שלפעמים זה תופס יום שהוא ניכבה לי פיתאום שלוש ארבע פעמים ברצף (במרחק של 20 דקות בערך) , וכשאבי קם בבוקר ואני רואה שהמחשב נידלק מחדש (המחשב שלי עובד 24 שעות כי יש לי אינטרנט מהיר

הבדיקות הראשונות שיש לעשות :

1. לבדוק במנהל ההתקנים שאין התנגשויות

2. לבדוק את הדיסקים הקשיחים בדיקה מעמיקה

3. בדיקת הזכרון - אם יש לך שני מודולים הוצא אחד ונסה לעבוד רק עם אחד מהם.

4. בדוק האם דרייבר שהתקנת לאחרונה גורם לבעיות. לפעמים דרייברים פגומים גורמים לבעיה דומה. בצע ROLLBACK לדרייבר אחרון שהתקנת, לגרסתו המקורית.

בהצלחה ? ;D

פורסם

הכל מראה לי טוב אז מה אני יכול לעשות

פורסם

הכל מראה לי טוב אז מה אני יכול לעשות

אם עשית הכל, אז אין מנוס מהתקנה מחודשת.

בהצלחה !

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חזרתי ... :jump: :jump: :jump:

XP ואתחול המחשב מידי פעם (פעמים שלוש ביום )

וגם זה בדיוק קרה לי שניסיתי לרשום את ההודעה הזאת מקודם אז אני רושם זאת שוב

חזרתי עם הודעת השגיאה (המסך הכחול )

והנה הנתונים

הקובץ הבעייתי לפי ההודעה הוא WIN32K.SYS

יש שורת הודעה שרשום בה PAGE FAULT IN_MONPAGED_AREA

נתונים טכניים :

stop: 0X00000050 (0XBF90E6B8 , 0X00000000 ,0XBF90E6B8 , 0X00000000

WIN32K.SYS adress 0BF90E6B8 base at BF90E6B8

datesamp 3db4adpd

תעזרו לי בבקשה - זאת בעייה די רצינית - שלוש פעמים ביום בערך - באמצע תוכנה או פעולת מערכת -- זה יכול להרוס את המחשב לא ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים