עבור לתוכן

8800GTS על Prescot 3.6 האם צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום.

המפרט שלי כרגע הוא

Prescot 3.6 + 1GB RAM +X800XT

המחשב סוחב משחקים אבל בצורה סבירה אבל לא מאפשר לעלות למקסימום הגדרות במקסימום רזולוציה.

שאלתי היא האם כדאי לקנות 8800GTS? האם זה אפשרי? האם המעבד יהווה צוואר בקבוק ובכמה אחוזים?

תודה

פורסם

אפשרי ביותר, המעבד לא מהמגבילים.

רק מה, כמות הזיכרון מעטה מדי. תצטרך לעבור לויסטה בכדי לשחק במשחקי DX10, והויסטה אוכלת המון זיכרון.

פורסם

בינתיים הוא לא יצטרך לעבור לויסטה, ואי אפשר לדעת אם המשחקים לא יתמכו גם באקס פי..אז נכון לעכשיו לא הייתי סתם ממהר להוסיף עוד זיכרון..למרות שזה תמיד טוב זה לא נראה לי שווה את הכסף ממש לרגע זה..אולי עוד שנה ככה יהיה יותר רלוונטי

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

נכון לרגע זה אין עדיין משחקים ל - DX10 אבל הכרטיס יתן לי שיפור משמעותי מיידית במשחקים מבוססי DX9 (בהנחה שהמעבד לא מגביל אותי) ואני אהיה DX10 READY כמו שאומרים.

בבוא העת אני אשדרג את שאר הרכיבים ואעבור לויסטה.

המערכת הזו זוללת זכרון ואין בה שום שיפור במשחקים נכון לרגע זה...ככה שעד שיצא משחק ל - DX10 אין טעם לעבור לויסטה.

מה דעתכם?

פורסם

אתה צודק,בכל מקרה כשתעבור לויסטה תוסיף זכרון שיהיה לך 2GB..

פורסם

הכרטיס שלך בחיבור AGP או PCI-E ?

כי אין 8800GTS ל - AGP.

פורסם

אכן לא יהיה לך צוואר בקבוק, רק אם אתה רוצה להתקין עליו ויסטה זה קצת בעיה, רק מבחינת זיכרון....

פורסם

אגע, מה זה המעבד הזה שיש לו

מה זה Prescot 3.6 י?

(intel / AMD י)

פורסם

אגע, מה זה המעבד הזה שיש לו

מה זה Prescot 3.6 י?

(intel / AMD י)

תמשיך ליראות סימסון :kopfpatsch:

פורסם

intel

פורסם

אני דווקא חושב שלא תיהיה לך בעיית זיכרון בויסטה, כולם אומרים שויסטה מפנה מקום בצורה חכמה מאוד !

לפחות זה מה שאני הבנתי, וגם לי אמרו שג'יגה וחצי יפסיק בהחלט לויסטה כולל משחקים כבדים !

אני טועה ?

פורסם

לא חייבים לעבור לויסטה מיקרוסופט מוציאה DX9L שזה גירסה לאקס פי עם תמיכה ב10...

DirectX 9.0 L is simply a renamed and refurbished DirectX 10 for Windows XP. It will make DirectX 10 games to work on Windows XP"

פורסם

אני מחפש כתבה כזאת חודש !!!!

איפה קראת את זה ?

זה אמין ?

אתה בטוח ?

100 ?

בבקשה בבקשה לינק אני יעשה מה שאתה רוצה !!! (אני אכין לך חתימה בכיף !)

פורסם
UNFORTUNATELY, we were wrong about DirectX 9.0 L.

We managed to confirm the existence of DirectX 9.0L but it won't be a DirectX 10 for Windows XP. It will be the other way around. It is a faster version of DirectX 9.0 that will run under Vista only.

So I have to disappoint all of you who expected to run DirectX 10 games under Windows XP (and apologise, huh, Fudo? News Ed.) as there won't be an API to supports it.

DX9.0L is a special version of DirectX 9 for Vista only that allows DX9 games to run with Vista's new driver model. It's not possible to run D3D10 on XP without running in pure software emulation.

The D3D10 API was designed around the new driver model in Vista. In addition, Aero Glass runs on DX9.0L. Aero Glass is one of the main reasons DX9.0L exists on Vista.

Our sources also confirmed that L in DirectX 9.0 L stands for Longhorn. So we are back at the beginning - you need to buy a new graphic card and a new OS to have the hardware DirectX 10 acceleration on an API that supports it. µ

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35140

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שלך בחיבור AGP או PCI-E ?

כי אין 8800GTS ל - AGP.

PCI-E

הלוח שלי הוא P5AD2 DLX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים