עבור לתוכן

Vista Home Basic ו-Vista Home Premium

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין הגרסאות הללו ?

פורסם

ההבדל הכי בולט הוא הממשק

ונראה לי גם שבBASIC אין את הMEDIA CENTER

לגבי השאר אני לא ממש יודע תבדוק באתר שלהם

פורסם

Windows Vista Business- ללא קשר לגודל הארגון שלך, ‎ תסייע לך בצמצום עלויות ניהול המחשבים שלך, תשפר את האבטחה שלך, תגביר את התפוקה שלך ותסייע לך להיות מקושר בצורה טובה יותר.

Windows Vista Enterprise- מהדורת Windows Vista Enterprise תוכננה לענות על צורכיהם של ארגונים גדולים חובקי עולם ושל ארגונים בעלי תשתיות IT מורכבות. מהדורת Windows Vista Enterprise‎ יכולה לסייע לך לצמצם את עלויות ה-IT תוך הוספת שכבות הגנה נוספות לנתונים הרגישים שלך.

Windows Vista Home Premium- בין אם תבחר להשתמש במחשב שלך לכתיבת דואר אלקטרוני ולגלישה באינטרנט, להנאה מבידור ביתי או למעקב אחר הוצאות המשפחה – מהדורת Windows Vista Home Premium מספקת חוויית מחשוב שלמה ומספקת יותר.

Windows Vista Ultimate- אם אתה מעוניין בכל התכונות העסקיות הטובות ביותר, בכל תכונות הניידות הטובות ביותר, ובכל תכונות הבידור הביתי הטובות ביותר של Windows Vista, Windows Vista Ultimate הוא הפתרון עבורך.

Windows Vista Home Basic- תוכננה לספק אמינות, אבטחה ושימושיות משופרות למשתמשים ביתיים המעוניינים לבצע פעולות בסיסיות במחשב שלהם.

עוד מידע תוכל למצוא פה

פורסם
  • מחבר

Wh1t3 , תודה על המידע הנרחב !

השגתי מזה מסכנה שהגרסא הרלבנתית ביותר לצריכי משתמש הרגיל כגון תוכנות ,גראפיקה , משחקים , אינטרנט , בידור היא גרסת Premium .

Ultimate בערך אותו דבר רק שהיא נכללת בתוכה מספר תוכנות העסקיות ולבידור שאין אותם ב-Premium

Windows Vista Home Basic - היא הגרסא הכי בסיסית

פורסם

גם לי יש שאלה קטנה

באוניברסיטה שלמדנו בסיסי נתונים עם ORACLE ותיכנות עם .NET אז בחלק מהמחשבים עם XP HOME לא היה אפשר להתקין ולעשות כל מיני דברים שלמדנו בגלל כל מיני אפשרויות וקונפיגורפציות שחסרות

לעמות זאת באלה עם PRO כן היה אפשר

אז השאלה שלי היא אם גם ב HOME PREMIUM יהיו מגבלות כאלה?

פורסם

ב BASIC אין את הממשק החדש ה ארו

פורסם

אוקי אבל אני מדבר על אם אני לוקח את הHOME PREMIUM יהיו לי מגבלות של "גרסא" ?

יענו כל מיני סירוסים כמו שעשו עם ה XP HOME וה XP PRO

פשוט יצאו כל כך הרבה גרסאו לויסטה

בXP אולי לא הייתי צריך את כל הפונקציותשל הPRO שכביכול בHOME לא היה אבל פשוט היתי צריך כמה כדי להתקין תוכנות שהם נחשבות לקצת יותר מתקדמו משימושים של יוזר ממוצע -זה כביכול היתה המטרה של ה HOME - יוזר ממוצע)

אז אני רוצה לדעת אם הHOME PREMIUM יהיה מתאים ליוזרים שהם קצת יותר ממוצעים ואפילו מקצועיים

כי אני יודע שאני לא אצטרך את כל השטויות שיבואו עם ה ULTIMATE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים