עבור לתוכן

איך VISTA עובדת עם תוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ?

Featured Replies

פורסם

שלום

טוב יותר / אין שינוי / אין ניסיון מספיק ?

פורסם

emule, SababDC, עובדות מצויין בויסטה. אצלי בגרסת ה-64 גם עובד טוב.

פורסם

טוב יותר / אין שינוי / אין ניסיון מספיק ?

עוד פעם אתה עם ה"טוב יותר על ויסטה" שלך? תסביר לי תיאורתית למה שבוויסטה תוכנת שיתוף תעבוד יותר טוב? מה אתה רוצה, שוויסטה תרחיב לך את רוחב הפס ל-T3? :lol: :lol:

פורסם

עוד פעם אתה עם ה"טוב יותר על ויסטה" שלך? תסביר לי תיאורתית למה שבוויסטה תוכנת שיתוף תעבוד יותר טוב? מה אתה רוצה, שוויסטה תרחיב לך את רוחב הפס ל-T3? :lol: :lol:

:xyxthumbs: ניסיתה שאתה מדבר , הפינגים ירדו פלאים וההתחברות לכל שרת באימיול מהירה יותר מהאקס פי וגם הורדת קבצים רגילה מהירה יותר משמעותית ,

זה מוזר לי אבל זה ככה :smile1: ומה אכפת לי יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם

קוראים לזה אפקט פלסבו.

אחד מרגיש חולה, נותנים לו גלולת סוכר שהוא חושב שהיא תרופת פלאים. פתאום הוא מרגיש נהדר ומתחיל לרקוד. מוריד משקל מרגיש עוד יותר בריא.

או במילים אחרות: שום קשר בין ויסטה לבין מהירות הורדה גבוהה יותר. מקודם לא היית מקונפג כמו שצריך, ועכשיו אתה בפוקס מקונפג. בגלל שאתה בפוקס מקונפג (ואין לך מושג מה גרם באמת לשיפור) אז גם יש סיכוי טוב שהשיפורים יעלמו ביום בהיר אחד כשהראוטר יחליט להעביר את הפורטים של אימיול ל-IP אחר דווקא. אני רואה את זה כל יום... אנשים עם בעיות שמתפלאים מאוד למה עבד אתמול והיום לא עבד... לא עבד כי גם מקודם רק בחסד זה עבד...

פורסם

מה אתה מבלבל תמוח ויסטה יודעת לנצל את הזיכרון שלך במחשב ליותר טוב

ובן אדם שיש לו מחשב עם 512 זיכרון ומפעיל אמיול ביחד לפעמים זה עובד לאט יותר או ההתחברות לשרת עובדת איטית יותר

מנסיון שלי בויסטה האמיול עובד יותר טוב גם

פורסם

עוד פעם אתה עם התשובות והשאלות המפגרות שלך, תעשה לעצמך טובה ותפסיק, אתה רק עושה לעצמך בושות.

פורסם

אל מי אתה מדבר?

פורסם

אליך.

מה הקשר בין מחט לתחת? ויסטה? אינטרנט יותר מהיר? :kopfpatsch:

פורסם

~ נערך ע"י מנהל הפורום ~

דיברתי על זה שהאמיול יעבוד יותר מהר בעקבות הפיגנים הנמוכים

ולא שאלתי שום שאלה

עניתי מה קורה אצלי במחשב

ואם לא נאה לך אל תפנה אלי יותר

פורסם

בסדר כן, אימיול יעבוד יותר מהר בויסטה... אלוהים ישמור.

פורסם

מה אתה מבלבל תמוח ויסטה יודעת לנצל את הזיכרון שלך במחשב ליותר טוב

ובן אדם שיש לו מחשב עם 512 זיכרון ומפעיל אמיול ביחד לפעמים זה עובד לאט יותר או ההתחברות לשרת עובדת איטית יותר

מנסיון שלי בויסטה האמיול עובד יותר טוב גם

הניסיון שלך הוא תעתועי מוחך הוורוד... האימיול עובד אצלך יותר טוב בוויסטה כי התקנת מערכת הפעלה נקייה ויפה בלי הזבל שהיה לך קודם במחשב..בלי אותה חומת אש בלי אותו אנטי-וירוס מעיק..בלי אותו חרא בסטרטאפ שחנק לך את ה-CPU (בזבוז זיכרון פחות רלבנטי בימינו). אם היית מתקין XP מאפס היית מקבל בדיוק את אותה תוצאה. אבל אם זה עושה אותך שמח לחשוב אחרת, תהנה לך.

פורסם

מיקרוספוט לא אמרו שהשיתוף קבצים בויסטה יהיה יותר נוח ומהיר?

פורסם

BLU-RAY,

התגובה שלך נערכה ונוספה לך אזהרה.

אתה מתבקש להימנע מתגובות כאלה בעתיד - עד אזהרה אחת וניפרד ממך לשלום.

פורסם

אני מאמין שאתה מדבר על הגרסה העסקית שם הם הוסיפו פיצ'ר של פגישה וירטואלית שזה סתם תיקייה משותפת בצורה הכי קלה שאפשר (ישירות בין שני כרטיסי רשת אלחוטיים בלאפטופ) כדי לשתף מצגת או קובץ אקסל בפגישה וכו'.

מיקרוסופט אומנם שיפרו את פרוטוקולי הרשת בוויסטה, אך זה יותר בשביל האבטחה מאשר שיפור במהירות. אצלי האימיול עובד בשיא המהירות על XP. אין שום דרך להאיץ אותו מעבר לזה. מהירות הגישה שלי לסרברים מוגבלת ע"י חיבור האינטרנט עצמו (כל הראוטרים והצינורת מידע שבדרך) ולא ע"י המחשב שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים