עבור לתוכן

קניתי מסך lcd חדש ויש לי כמה שאלות לגבי dvi

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה משהו שתצליח להבין בו בכלל

להבין או להבחין?

פורסם

להבחין כמובן - טעות שנבעה ממהירות

פורסם

אני מרוצה ממנו מאוד...

קניתי אותו בבאג במזומן אז עם עשו לי הנחה של 4 אחוז,

וגם אני הלכתי לראות את הפיליפס הזה, הוא 20 אינץ', ו-16 מילי שזה מאוד לא איכותי, את האמת לא קניתי את הפיליפס כי הוא מגיע עם מעמד מולטימדיה וזה ממש ממש ממש מכוער ומגושם!

המסך שאני קניתי הוא 5 מילי וההבדל של האינטש 1 הוא לא משמעותי.

בנוסף העיצוב של המסך שלי הוא יפייפה ויש לו אחריות של 3 שנים ואם אני מוצא פיקסל אחד שרוף הם מחליפים לי אותו.

עשיתי באמת בדיקה מעמיקה לגבי המסכים האלה וה-LG לוקח בגדול, גם את הפיליפס וגם את ה-ASUSאת ה-SAMSUNG את הMAG וגם את הAOC שאת האמת הוא לפי דעתי מקום שני אחרי ה-LG גם בגלל שהתצוגה מעולה וגם המחיר טוב.

אבל באמת מעניין אותי אם לחבר אותו ל-DVI זה משמעותי, כי יש כאלה שאומרים שזה מאוד משמעותי, ויש כאלה שמזלזלים בזה כמו שאתה רואה באשכול הזה.

אשמח לעוד תגובות בעניין

תודה

אין משמעות לזמן התגובה. ה-200W6CS בעל פאנל S-IPS, וה-L194WT בעל פאנל TN. כפי שתוכל לקרוא פה, המסך של פיליפס עדיף ובהרבה.

תודה!

ושוב אותה שאלה, האם כרטיס מסך יקר וטוב יותר יציג סרטים באיכות טובה יותר?

לא.

הסיבה לעדיפות ה-DVI גם מצויינת בלינק, ואפשר לקבל עוד קצת מידע כאן בפיסקה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

תודה!

אבל אני ראיתי את שני המסכים אחד ליד השני והתמונה ב-LG הרבה יותר יפה!

הפיליפס הוא מאוד מגושם עם המעמד מולטימדיה הזה.

אבל זה שאלה של טעם.

דרך אגב יש כמה ספקולציות על המסך פיליפס הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231761.0

פורסם

DVI יכול לשפר את התמונה בצורה משמעותית או כמעט ולא.

זה תלוי במסך שלך. תקרא ביקורות על המסך ותראה האם במסך הספציפי שלך יש הבדל משמעותי.

אצלי למשל ההבדל עצום בין DVI ל SUB.

קקה תהיה הגדרה נכונה לאיכות המסך שלי בלי DVI.

פורסם

אפשר פחות או יותר לנחש מראש איזה השפעה תהיה למעבר מVGA לDVI. לפעמים קורה במסכים שהפיקסלים לא מסונכרנים בין הפלט VGA לבין המטריצה של המסך. זה נראה כאילו לכל פיקסל יש "צל" מאוזן או מאונך. אפשר לסדר את הבעייה גם בלי לעבור לVGA - להרבה מסכים יש אפשרות להגדיר Phase או זה יכול להיסתדר ע"י משחק עם ההגדרות הרגילות של התצוגה (מיקום/מתיחה).

פורסם
  • מחבר

באיזה אתר אני יכול לבדוק את זה?

זה הדגם LGL194WT

פורסם

שום אתר - תצמיד תראש למסך ותסתכל טוב טוב.

ספציפית, שים לב אם אתה רואה טשטוש בטקסט בלי clear type

פורסם
  • מחבר

טקסט באמת שאני לא רואה הכי טוב, לא הכי חד, צבע קצת עמום כזה

פורסם

מה זה הDVI הזה? יציאה מהכרטיס מסכך כאילו? שדרכה אפשר לחבר את המסך?

וזה יותר טוב מהחיבור הרגיל? ואיך אני בודק אם הכרטיס שלי תומך DVI? קניתי X800GTO

פורסם

^^^^

http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_video_interface

טקסט באמת שאני לא רואה הכי טוב, לא הכי חד, צבע קצת עמום כזה

אז זהו, עוד משהו שיכול להגיד לך שאתה נפגע מהVGA זה אם התופעות שאתה שם לב אליהם קורות רק באזורים מסויימים במסך. ספציפית, טשטוש מאוזן יקרה באותו קו אורך וטשטוש מאונך יקרה באותו קו רוחב. יכול להיות שבלבלתי, אבל אתה מבין למה אני מתכוון...

מהניסיון, לאו דווקא מרגישים הבדל והשונות בין מסכים היא גבוהה. ניסיתי שני דל 2407 גם עם DVI וגם עם VGA. באחד באמת לא יכולתי לשים לב להבדל בין DVI לבין VGA בזמן שאת השני לא הצלחתי לקנפג לעבוד עם DVI כמו שצריך. (יש תמונה בAVATAR - עבדתי עם כרטיס שיש לו VGA אחד וDVI אחד...).

בצבא אני עובד עם IBM 20 אינץ' שעובד מצויין בVGA ואין טשטוש בכלל. בדקתי עוד שני IBMים זהים ובאף אחד מהם לא הייתה הפרעה בעבודה עם VGA. כן ראיתי בעיות עם שני 19 אינצ'ים שבדקתי (הכל IBM). לא שום דבר שאי אפשר לחיות איתו - אבל לדעתי זה די מעצבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים