עבור לתוכן

פאנל ולוח מקשים ל-Nokia 6230

Featured Replies

פורסם

יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל.

במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר.

לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות.

בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריות ובשירות על המוצר.

מה דעתכם? אפשר למצוא את הלוח והפאנל במחיר זול יותר בארץ?

פורסם

זה מחיר סביר לדעתי לפאנל ולוח מקשים.

כשלי היה 6230 החליפו לי פאנל ומקשים לכאלה של 6230i (החליפו בגלל שהפאנל נשבר, אני לא חושב שהם חייבו אותי על זה). היתרון של המקשים של ה i הוא שזה ג'ויסטיק, והרבה הרבה יותר נוח לפתוח את התפריט מאשר עם המקשים הרגילים של ה6230.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שזו חוצפה. הם החליפו לך חינם כי הפאנל והלוח נשברו לך, אבל כשאני מבקש להחליף כי אני לא מסוגל לראות את המקשים ולא נוח לי לעבוד עם מבקשים ממנו לפנות למשווק ולרכוש כי לטענתם הם לא מחזיקים לוחות ופאנלים.

בעצם, יוצא שהם אפילו משקרים!

פורסם

אני לא בטוח שזה היה בחינם, יש מצב שזה היה בחשבון החודשי.

בכל מקרה, לוח ומקשים היו להם.

פורסם

ההבדל בין מקורי לאחר הוא שבמקורי האיכות הרבה יותר טובה והצבע מחזיק להרבה יותר זמן ולא יורד/נשרט מהר.

קניתי ל-6230 פאנל כסוף כי לא אהבתי את הלבן/שנהב וכבר אחרי שבוע התחיל הצבע לרדת בפינות וגם לוח המקשים היה זול ביותר כך שהשתמשתי במקורי עם הפאנל הכסוף.

אחרי חודש שנגעתי מאיך שהוא נראה חזרתי ללבן/שנהב ואני דיי מרוצה כבר למעלה משנה עם הצבע.

כך שלדעתי הכי טוב שתמצא מישהו שאולי רוצה להתחלף איתך, מקורי תחת מקורי כי החיקויי גרוע ביותר.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג עם מה שאני קונה זה חיקוי או לא. אני מניח שאפשר לברר.

אבל מה שאני כן יכול להגיד לך זה שבאורנג' אמרו לי "אנחנו יכולים להפנות אותך לאחד מהמשווקים שלנו ותרכוש ממנו". אני מתאר לעצמי שהמשווקים מוכרים תוצרת מקורית, השאלה היא היא כמה זה עולה, ואת זה עוד לא ביררתי. אני אברר.

עכשיו הזמן למי שעובד באורנג' לשלוח ה"פ ולהגיד לי שהוא יכול לעזור לי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים