עבור לתוכן

מגבלות רזולוציית מסך לבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב:

כרטיסים מקטגוריה זו מומלצים רק לאלא שיש מסך שתומך ברזולוציות הגבוההות מ 1024*1280,

מכיוון שברזולוציה של 1024*1280 ומעטה הכרטיסים לא מנוצלים, ויכולים להראות ביצועים השווים

לביצועים של כרטיסים זולים יותר.

יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח).

ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח?

האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?

פורסם

אם תשקיע במסך יותר טוב בעוד שנה אז בעוד שנה תוכל לנצל את הכרטיס

אך גם אם תשאר עם המסך הזה, תוכל לשחק עם ההגדרות הגבוהות ביותר משום שהרזולוציה של המסך שלך יחסית נמוכה, ועוד שנה שנתיים כאשר ייצאו משחקים יותר כבדים, עדיין תוכל לשחק בהגדרות גבוהות ולא לרדת קצת, משום שאתה משחק ברזולוציה יחסית נמוכה. ככה אני רואה את זה

פורסם

זה מאוד טוב, הרי אתה לא צריך לקנות כרטיס High-end יקר בכדי לשחק עם המסך שלך, אפשר להסתפק גם עם כרטיס Mid כמו ה X1950P.

פורסם

זה מאוד טוב, הרי אתה לא צריך לקנות כרטיס High-end יקר בכדי לשחק עם המסך שלך, אפשר להסתפק גם עם כרטיס Mid כמו ה X1950P.

מחזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים