פורסם 2007 בפברואר 318 שנים 82% 80, ואני עוד לא מחשיב את עצמי ממש גיימר (לפחות בשנתיים האחרונות שהמחשב שלי לא מריץ משחקים ) אני לא מבין איך הרבה קיבלו תוצאות נמוכות, החידון ממש קל לפחות יחסית לחידונים שהיו עושים בVGAMES שהיו על רמה. P: אשכרה, השאלונים של אודי הכי קשים.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים וואו אנשים תקשיבו זה ממש אבל ממש קל....זה ידע בסיסי! ברצינות מה לא ידעתם שיש 4 רוחות בפאק מן?לא ידעתם את השאלות על HL?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים וואו אנשים תקשיבו זה ממש אבל ממש קל....זה ידע בסיסי! ברצינות מה לא ידעתם שיש 4 רוחות בפאק מן?היו צריכים לשאול על השמות שלהם... (פעם זכרתי)
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים היו צריכים לשאול על השמות שלהם... (פעם זכרתי)לרוחות בפאק-מן יש שמות?!חחחחאני ודן עשינו את זה ביחד ויצא לנו 98%
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים כן כי כבר ידעתי חלק מהתשובות שטעיתי בהן בפעם הראשונה שפתרתי את החידון.חבל שאין שאלות חדשות
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים רוצים שאלות ?איזה מכשיר ניד נימכר בקצב הכי מהר כרגע?איזה קונסולה חדשה מכרה כבר יותר מ4 מיליון? ;D ;D ;D(לא צריך לענות כמובן וזה היה בצחוק)
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים רוצים שאלות ? איזה מכשיר ניד נימכר בקצב הכי מהר כרגע? איזה קונסולה חדשה מכרה כבר יותר מ4 מיליון? ;D ;D ;D (לא צריך לענות כמובן וזה היה בצחוק) אני אנסה בשביל עצמי DS Lite + X360?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.