פורסם 2007 בפברואר 218 שנים נכון שר הטבעות -שובו של המלך-ממש משחק כמו GOLDEN AXE.יש גם את TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 1-2, שעשו להם המרה למחשב , הגרפיקה לא רעה בכלל, אבל המשחק משעמם לדעתי...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים הידיות של הPS2 לא נתמכות בPS3 הם נתמכות בעזרת מתאם שדי דומה למתאם שיש למחשב...http://www.gamestop.com/product.asp?cookie%5Ftest=1&product_id=802566
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים 1-זה לא דבר רישמי ואני לא מדבר על דברים לא רישמים+אתה צריך לקנות את זה 2-לPS3 יש זיהוי תנוע אומנם רחוק מהWII אבל עדיין להרבה משחקים זה חובה ככה שהידיות של הPS2 לא יעזרו לך בPS2 אם מתאם או בלי
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים 1- גם אם זה היה רשמי בטוח שהיית צריך לקנות את זה בנפרד! זה לא משנה...2- יש מצב... אותו דבר היה במעבר מה-PS1 ל-2 עם האנאלוגי... לא נורא...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים ^^^שיחקתי במשחק של שר הטבעות ביחד עם חבר שלי ו בתור מעריצי הטרילוגייה פשוט נהננו.המשחק השני שהמלצת עליו- ניתן לשחק בו 2 ביחד? (מקלדת + גיימפד)זה משחק טוב למדי מאותה החברה שפיתחה את שר הטבעות, לגבי השאלה שלך אני לא יודע אבל סביר להניח שכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.