פורסם 2007 בפברואר 218 שנים כן זה משחק עם גרפיקה ממש יפה , בול אותו משחק כמו דיאבלו(לדעתי דיאבלו מזכיר את גולדן אקס), פשוט יותר יפה וקל לשימוש..שמעת על גוגל?תוכל לראות תמונות וכולי, תסלח לי אם אני לא מראה התלהבות ברבע לחמש בבוקר...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים ^^^שיחקתי במשחק של שר הטבעות ביחד עם חבר שלי ו בתור מעריצי הטרילוגייה פשוט נהננו.המשחק השני שהמלצת עליו- ניתן לשחק בו 2 ביחד? (מקלדת + גיימפד)
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים Titan quest בכלל לא דומה לגולדנאקס!הסוג שהוא מתכוון אליו זה יותר כמו Marvel: Ultimate Allianceשפשוט הולכים ומרביצים - בלי לחשוב יותר מידי!אבל לדעתי רוב המשחקים (אם לא כולם) שוצאים בסגנון הזה בתלת מימד הם כשלון גמור!הטובים ביותר הם בדו מימד ואותם תמצא באימולטורים...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים ^^אני גם חשבתי על MUA שלדעתי זה משחק ממש טוב ואפילו על המחשב (ששם שיחקתי אותו) הוא נוח ואפשרלשחק בו, לעומת פורטים גרועים שהיו בעבר
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים Titan quest בכלל לא דומה לגולדנאקס!הסוג שהוא מתכוון אליו זה יותר כמו Marvel: Ultimate Allianceשפשוט הולכים ומרביצים - בלי לחשוב יותר מידי!אבל לדעתי רוב המשחקים (אם לא כולם) שוצאים בסגנון הזה בתלת מימד הם כשלון גמור!הטובים ביותר הם בדו מימד ואותם תמצא באימולטורים...השאלה אם יש לו רק מחשב או גם PS2 לדוגמה כי בPS2 יש את GOW ובקרוב יוצא 2 שהם מצוינים במחשב יש אמולטורים לארקידים ישנים שיש בהם משחקי 2D מאוד כיפים כמו שהזכרתה
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אל תידאג את עוד תיקנה WII בסוף זה רק עניין של זמן עד שהכוחות המרושעים שלי ישפיעו עד שתאפוך לשפוט של יממוטו ;D
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים איזה שרוט... האמת ששקלתי לקנות WII אבל אני חושב שרק בשביל הפטנט הזה של מזהה התנועה לא שווה להשקיע 2500 שקל... בסופו של דבר, כמו שבודאי הבנת, אני מעדיף את ה- PS3 חוץ מזה שעם הזמן ייצאו לו משחקים פצצה והמשכים למשחקים שיש כיום ב-PS2 איך אני מת שייצא GOW3 ל-PS3 ואז נראה מי יצחק אחרון... בכל מקרה, כשיש לי 4 ידיות ויותר מ- 400 משחקים (ואני לא מגזים!) שה-PS3 יתמוך בהם אין טעם לקנות מכשיר אחר!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.