עבור לתוכן

התלבטות בין 2 כרטיסי קול

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרטיס קול משולב בלוח האם של C-MEDIA ורמקולים 2.1 ATP3.

האם אני ארגיש בהבדל אם אני אקנה כרטיס ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) והאם הכרטיס CREATIVE Audigy 4 SE 7.1?

שעולה כ- 60 ש"ח יותר שווה את ההפרש ?

בגלל שהרמקולים שלי הם 2.1, האם לא יהיה עדיף לקנות כרטיס קול אחר אשר יהא באיכות טובה כמו של ה- Audiogy או יותר,

אך שלא יתמוך בריבוי Channels ??

תודה אנשים !

מחכה לתשובה מהירה כי רק מחר יזדמן לי לקנות אותו , תודה שוב !

פורסם
  • מחבר

למישהו יש עוד חוות דעת בנושא משהו יותר מפורט ?

פורסם

אני לא יודע עד כמה "גרוע" נשמע הכרטיס קול המובנה שלך, אבל מהניסיון שלי עם כרטיס קול מובנה שהיה לי בלוח אם של ABIT הכרטיס פשוט נשמע חרא! (וזה נאמר בעדינות) לעומת כרטיס של קרייטיב שיש לי.

ניראה לי שבעיקרון כן יהיה הבדל, וחוץ מזה משחקים יישמעו גם יותר מציאותיים בגלל ה EAX שיש בכרטיסים של קרייטיב.

פורסם
  • מחבר

מהו ה- EAX ובאיזה משני הדגמים הוא נמצא ?

והאם שווה להוסיף 60 ש"ח עבור הדגם המתקדם יותר ?

פורסם

בתכלס אני לא יודע אם אתה תשמע הבדל, עקרונית זה תלוי בלוח שלך, בלוחות חדשים כרטיסי האונבורד הם ברמה סבירה לעומת לוחות ישנים יותר, ולכן אם הלוח חדש אין טעם להחליף ובמיוחד לרמקולים כאלו; בכל מקרה, לאודיג'י הזול לא להחליף כי הוא לא שווה את המחיר והאודיג'י 4 טוב ממנו בהרבה, וגם חדש יותר.

-רון.

פורסם

אני שידרתי ל Audigy 4 עם רמקולים פחות טובים משלך (Inspire 2400).

אני כן שומע הבדל, אבל מאוד קטן. אני מניח שעם שלך הוא יהיה גדול יותר. משמעותי- כמובן שלא.

בעקרון לא נראה לי שתבחין יותר מדי בהבדל בין הכרטיסים שציינת.

שניהם הרבה יותר טובים מכרטיס מובנה.

פורסם

בגלל שהרמקולים שלי הם 2.1, האם לא יהיה עדיף לקנות כרטיס קול אחר אשר יהא באיכות טובה כמו של ה- Audiogy או יותר,

אך שלא יתמוך בריבוי Channels ??

כרטיסי סטריאו סבירים (כמו emu 0404 ,audiophile 2496, juli@ 192) עולים 500+. פרט לכך, לא תרגיש בהבדל ראוי ביניהם לבין האודיג'י על ה-apt3. (הבדל שמצדיק את המחיר).

לעומת זאת אם יהיה לך audigy סביר מאוד שתשמע יותר טוב מאשר עם הכרטיס המשולב בלוח אם.

לכן אני ממליץ לך לקנות את אחד מהאודיג'ים.

פורסם
  • מחבר

האם ישנו דגם מומלץ לאודיג'י ?

מה ההבדל בין דגם ה- LS של האודיג'י, לבין ה- SE, ומי יותר מוצלח ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים