עבור לתוכן

כמה מילים טובות על 014 וסיפור התנתקות מ012

Featured Replies

פורסם

10X :)

עומרי אני לא בקי בתחום

אבל נראה לי שהתשתית ממונה על התקשורת בארץ

והספקים ממונים על ההתחברות לאינטרנט הגלובלי

לכן שתי הצדדים זקוקים לראוטרים משוכללים (מאוד , מן הסתם...)

גם אני לא בקיא בזה במיוחד

אבל התשתית היא לא הבעיה במהירויות האינטרנט בארץ :)

• תגובות 58
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים אם אתם רוצים להתנתק מחברה זה כל כך פשוט. כל מה שצריך לעשות זה להגיד שהסיבה שאתם מתנתקים זה שאתם עוברים לארה"ב עוד כמה ימים (או לכל מדינה אחרת) ולכן אין לכם סיבה כמובן להשאר מחוברים ואז לחברות פשוט אין שום סיבה להחזיק אתכם ולבלבל לכם תשכל ולעשות לכם תמוות כמו שכל החברות עושות.

עוד דרך שיכולה גם להיות מהנה זה פשוט למצוא את הטלפון של מנכ"ל החברה לה אתם מחוברים ולהתקשר אליו ולהתלונן על השירות שאתם מקבלים. אני מבטיח לכם שאחרי שיחה וכמה צעקות על המנכ"ל יחזרו אליכם תוך דקה ויעשו כל מה שתבקשו.

פורסם

שלום לכולם...

אני מחובר לכבלים +012 במחיר של 89 שקלים סה"כ כאשר החבילה שלי כוללת 1.5/256

הסיבה שעברתי למסלול עם קצה העלאה גבוה בגלל ה PING האיומים שיש לי במשחקי רשת.

הבעיה שזה לא נפתר :s07:

הייתי מאוד מרוצה בעבר מ 012 אבל בחצי שנה האחרונה השירות לקוחות \תמיכה שלהם על הפנים :bash: וה- PING לשרתים באירופה מאוד גרועים (מעל 200 )

השאלה שלי האם גם ב ADSL יש השפעה על הקצבים בשעות העומס או שזה צוואר בקבוק רק בכבלים?

והאם למישהו יש מושג כמה צריך לעלות לי חבילה של ADSL עם 014 בקצבים של 1.5/512 ? ושל 1.5/256?

וד"א איך השירות לקוחות של 014 כמה זמן לוקח להם למשוך את השיחה? (כי בחצי שנה האחרונה אצל 012 זה ניהיה בסביבות חצי שעה :bash: )

פורסם
  • מחבר

בADSL החבילה היחידה עם 0.5 העלאה היא של 5Mb. החבילה של 1.5Mb באה עם העלאה של 150Kb והיא עולה 35.90 בבזק בינלאומי.

פורסם

לפני חצי שנה בזק-בינלאומי הציעו לי 66 שקל לחודש ל 1.5 כולל בזק...

המחיר ירד ?

פורסם
  • מחבר

לא עד כמה שידוע לי

פורסם

התשתית של הכבלים בכלל לא רעה

מבוססת סיבים אופטיים (HFC)

וגם ADSL2+/2 הוא בכלל לא רע, במידה ואתה גר במקום הנכון :)הUPLOAD הוא 10% בכל החבילות מלבד ה5M, אותו לא שיפרו

איך אתה מעלה קבוע 66-70 עם ADSL? תגלה אתה את הסוד שלך :)

סתם

לא יודע מה להגיד לך, זה פשוט במהירות הזאת מאז שיש לי העלאה גבוהה, לפני זה הייתי בADSL והורדתי במהירויות מחפירות

תנסה למחוק את החמור (כולל ההגדרות וקובץ הקרדיט) ולהתקין מחדש (את המקורי)

אין מה לשחק עם ההגדרות, רק לבחור את מהירות ההורדה/העלאה המתאימה לחיבור שלך באשף, להתחבר לשרת נורמלי ולהפעיל את הKAD

א. אני עובד בחברת התשתית ואני בניסוי של ADSL2.

ב. אני באמת שמתי לב שבכבלים המהירויות באימיול טובות יותר.

למרות שאני מכיר מישהו שעבר מכבלים לADSL ועם אותה חבילה בדיוק

המהירות שלו באימיול לא השתנתה וההגדרות שלנו לאי-מיול זהות

לחלוטין. :nixweiss:

זה לא שאני כ"כ צריך אימיול, יש ביטורנט, זה סתם מרגיז.

פורסם

אז אין לי מושג

אולי זה בגלל שהIP שלנו (יחסית) קבוע?

אין לי ממש הסבר לזה, אבל יש BT אז מה זה משנה? :)

פורסם

אז אין לי מושג

אולי זה בגלל שהIP שלנו (יחסית) קבוע?

אין לי ממש הסבר לזה, אבל יש BT אז מה זה משנה? :)

חומר ישראלי :-[

פורסם

אני בטוח שתצליח לחיות בלי להוריד השיר שלנו :P

פורסם

:smile1:

עלית עליי!

פורסם

יש לזה עוד דרכים חוץ מאימיול 8)

פורסם
  • מחבר

עידכון:

כמו שחשבתי, התקשרו אלי ביום ראשון מקווי זהב. הסכימו להוריד לי את המחיר ל45 ש"ח לחודש(שזה יותר יקר מהחבילה הקודמת שהיתה לי!!!) אבל עם התחייבות לחצי שנה. כמובן שלא הסכמתי. ביום שלישי התקשרו אלי שוב והציעו לי חודש ראשון חינם, אחרי זה 55 ש"ח(בחישוב לחצי שנה זה יוצא 45) ועם חודש אחד התחייבות(לא מטומטמים? לא עדיף להם להוריד את המחיר פר חודש למקרה שאני אתנתק אחרי חודש?). למרות שבעיקרון זה יוצא אותו דבר ואני יכול אפילו לנצל את החודש חינם, לא הסכמתי(בפעם הבאה שיחשבו לפני שהם מטרטרים לקוחות שמחוברים אליהם כבר כמה שנים). הפעם אמרו שינתקו אותי תוך 48 שעות עם הבטחה שאני אתחרט( :screwy:).

אני הפסקתי להמליץ עליהם.

פורסם

עידכון:

כמו שחשבתי, התקשרו אלי ביום ראשון מקווי זהב. הסכימו להוריד לי את המחיר ל45 ש"ח לחודש(שזה יותר יקר מהחבילה הקודמת שהיתה לי!!!) אבל עם התחייבות לחצי שנה. כמובן שלא הסכמתי. ביום שלישי התקשרו אלי שוב והציעו לי חודש ראשון חינם, אחרי זה 55 ש"ח(בחישוב לחצי שנה זה יוצא 45) ועם חודש אחד התחייבות(לא מטומטמים? לא עדיף להם להוריד את המחיר פר חודש למקרה שאני אתנתק אחרי חודש?). למרות שבעיקרון זה יוצא אותו דבר ואני יכול אפילו לנצל את החודש חינם, לא הסכמתי(בפעם הבאה שיחשבו לפני שהם מטרטרים לקוחות שמחוברים אליהם כבר כמה שנים). הפעם אמרו שינתקו אותי תוך 48 שעות עם הבטחה שאני אתחרט( :screwy:).

אני הפסקתי להמליץ עליהם.

עשית צעד נכון! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים