עבור לתוכן

יש לי בעיה באינטרנט רק למומחים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס באתר של איי ביי למקומות בתוך האתר ולא יכול להיכנס לחשבון איי מייל שלי בהוטמייל ולפעמים אני לא יכול אפילו לשלוח פה הודעות בפורום או בפורומים אחרים המעבד שלי לפעמים עולה 100 אחזו סתם ככה בלי סיבה והמחשב בקושי זז מה נראה לי שהכל התחיל כשאחד השכנים שלי גם התקין ראוטר אלחוטי ומאז זה דפוק למשל עכשיו המחשב היה דפוק לא נכנס לשום מקום הסתכלתי אם עוד מישהו משדר לא היה אף אחד אני עשיתי ריסטרט לראוטר והפעלתי מחדש את המחשב פתאום אני רואה שיש עוד מישהו והכל עובד בסדר מה עוד שהשכן הזה כל הזמן מתנתק מתחבר לרשת ונראה לי זה דופק אותי יענו מי שמתחבר אחרון אם הראוטר שלו אצלו הכל בסדר אם מישהו מכיר מקרה דומה או יש לו הצעות אנ אשמח

פורסם

נתחיל מזה ... איזה ראוטר יש לך?

פורסם

אני חושב שהצעה ראשונה תהיה לרשום עם סימני פיסוק.

כדי שיעזרו לך, צריך להבין קודם מה אתה אומר.

שנית, אינטרנט שלך לא מושפע מהאינטרנט שלו. זה שיש לו נתב אלחוטי ולך נתב אלחוטי לא אומר כלום.

הדרך היחידה שבה עלולה להיות בעיה היא אם אתה מתחבר לרשת שלו במקום שלך. וזאת לא הבעיה שלו.

תוודא שאתה מחובר לרשת שלך.

בנוסף, אם אתה מרגיש שכן יש איזשהי הפרעה (קליטה נמוכה יותר) תחליף ערוץ שידור.

בקשר למחשב שבקושי זז, CPU עולה ל100% ואתה לא יכול לראות אתרים. קרוב לוודאי שאיזשהי תוכנה לא עובדת כמו שצריך, או שכן עובדת כמו שצריך - והיא וירוס.

הבעיה היא במחשב, תסרוק לוירוסים/רוגלות, תבצע איפוס להגדרות הדפדפן/ים ותסיר TOOLBAR'ים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים