עבור לתוכן

המליצו לי לקחת את המודם של בזק,דרך חיבור רש&#1

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

חבר שלי התחבר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי.

עכשיו הוא אמור לקחת היום מודם מאחד מסניפי בזק.מישהו אמר לי שלבזק יש 2 סוגים של מודם:

1-מודם דרך חיבור USB

2-מודם דרך חיבור רשת.

המליצו לי לקחת את המודם שמתחבר דרך חיבור רשת,בטענה שהוא יותר טוב.<אין לי מושג למה הוא יותר טוב.>

ועכשיו לשאלות:

1-איזה מודם עדיף לקחת מבין השניים?

2-האם ללוח אם<מובנה> הזה,יש חיבור רשת? Asus M2NPV-VM הנה הלינק ללוח: http://uk.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296

בתודה מראש

שי

פורסם

דבר ראשון - ללוח שלך יש חיבור רשת.

דבר שני - חבר שלך צודק, עליך לבחור במודם שמתחבר לכרטיס רשת ולא את זה של ה-USB. המודם של ה-USB מתנתק המון, וחיבור USB לא מיועד בעיקרון לחיבור מודם, יש לו הרבה שימושים שזה אחד מהם. חיבור כרטיס רשת יש לו ייעוד אחד (או שתיים) וזה בדיוק למה שהוא מיועד - חיבור לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון - ללוח שלך יש חיבור רשת.

דבר שני - חבר שלך צודק, עליך לבחור במודם שמתחבר לכרטיס רשת ולא את זה של ה-USB. המודם של ה-USB מתנתק המון, וחיבור USB לא מיועד בעיקרון לחיבור מודם, יש לו הרבה שימושים שזה אחד מהם. חיבור כרטיס רשת יש לו ייעוד אחד (או שתיים) וזה בדיוק למה שהוא מיועד - חיבור לאינטרנט.

תודה על התשובה.

עוד משהו קטן,איך תהיה מהירות 1.5MB בבזק? והאם היה שווה להתחבר לחברה אחרת?

<בבזק הוא שילם 89 ש"ח לחודש למשך שנה,כולל הכל,דיל שווה?>

נ.ב-זכור שיש אפשרות לשפר את המהירות של האינטרנט,דרך שינוי בהגדרה של וינדוס,אם אני לא טועה.מישהו זוכר איך עושים את זה?

פורסם

לא הבנתי את השאלה "איך תהייה מהירות 1.5M" בבזק - אותו דבר כמו בשאר החברות בגדול (למרות שיש הבדלים קטנים אשר מתבטאים בעיקר בעת שיתוף קבצים וכו'). בזק בינלאומי היא בעלת נתח השוק הגדול ביותר, ונחשבת לחברה טובה. אני אישית מחובר ל-NETVISION ומרוצה מאוד.

בקשר לדיל - הכל תלוי בכמה אתה מתעקש, ובוותק שלך בחברה. משום שאתה מנוי חדש, ואין לך וותק, אני לא יודע כמה תוכל להתמקח, אבל שווה לנסות.

אתה יכול להתקשר ולברר בחברות אחרות, אבל בדר"כ המחירים דומים.

את השיפור שעליו אתה מדבר אני אישית לא מכיר, אבל אני אישית לא אוהב להתעסק יותר מידי ב-WIN...

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את העניין הזה שמודם USB מתנתק יותר ממודם ETHERNET ?!

למעט ECI 150 שהוא דפוק , והוא הUSB היחיד שדפוק , אפילו שדיינמונד C50 הוא ישן אבל טוב , שום מודם USB לא גורם לניתוקים ,

ETHERNET מתקדם יותר , כמובן ... עם אפשרות להפיכה לנתב וDHCP מובנה אבל בתכלס למשתמש ביתי פשוט שניהם אותו הדבר

פורסם

מודם רשת לא צריך דרייבר, יתרון גדול

פורסם

אף פעם לא הבנתי את העניין הזה שמודם USB מתנתק יותר ממודם ETHERNET ?!

למעט ECI 150 שהוא דפוק , והוא הUSB היחיד שדפוק , אפילו שדיינמונד C50 הוא ישן אבל טוב , שום מודם USB לא גורם לניתוקים ,

ETHERNET מתקדם יותר , כמובן ... עם אפשרות להפיכה לנתב וDHCP מובנה אבל בתכלס למשתמש ביתי פשוט שניהם אותו הדבר

בעיקרון אתה צודק.

מה שגורם לניתוקים ברוב הגדול של המקרים עם מודם USB זה פורט הUSB עצמו ולא המודם.

אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שכל הזמן יש איתו בעיות.

מעניין אותי מאד לדעת מה כ"כ דפוק בECI 150? לדעתי הוא לא פחות ולא יותר טוב משאר מודמים לUSB.

הדרייבר שלו בסדר גמור.

לדעתי מבין הUSBים המודם הטוב ביותר זה הדיינמוד.

פורסם

מחזק.

פורסם

למיטב ידיעתי (שיחות שלי עם כמה תומכים טכניים בבזק וב-012) גם יותר קל להגדיר חיבור של מודם רשת מאשר חיבור של מודם USB.

פורסם

מהניסיון שלי זה נכון.

פורסם

אאא.

וגם אל תשכחו שיש אפשרות לחבר מודם כזה לראוטר (יתרון חשוב).

פורסם

בעיקרון אתה צודק.

מה שגורם לניתוקים ברוב הגדול של המקרים עם מודם USB זה פורט הUSB עצמו ולא המודם.

אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שכל הזמן יש איתו בעיות.

מעניין אותי מאד לדעת מה כ"כ דפוק בECI 150? לדעתי הוא לא פחות ולא יותר טוב משאר מודמים לUSB.

הדרייבר שלו בסדר גמור.

לדעתי מבין הUSBים המודם הטוב ביותר זה הדיינמוד.

אחרי שנה עבודה יש איתו בעיה של חשמל סטטי , הוא גורם לNM נמוך במיוחד על תשתית ADSL , זה משהו שהוא לא כתוב בשום מקום אבל מנסיון זה קורה איתם הרבה מאוד... ECI הוציא 2 דגמים של USB שדומים אחד לשני את ה150 ואת ה160 שניהם דומים מאוד , אך ל160 אין את הבעיה של ל150

כמו שלETHERNET של ECI יש 2 דגמים משווקים על ידי בזק 270 ו312 , עקרונית דומים אחד לשני מאוד , אבל בשביל להפוך את ה270 צריך לבצע עדכון קושחה ואחרי שעושים את זה הוא מפסיק לעבוד בכלל , לכן ECI הוציא את 312 שהרבה יותר טוב מבחינת העבודה כראוטר[br]פורסם בתאריך: 2.02.2007 בשעה 16:18:04

למיטב ידיעתי (שיחות שלי עם כמה תומכים טכניים בבזק וב-012) גם יותר קל להגדיר חיבור של מודם רשת מאשר חיבור של מודם USB.

העניין הוא די פשוט , לא רק שקל יותר לייצור התקשרות לאינרטנט עם הETHERNET גם לתומכים בבזק קל יותר לעבוד איתם , יש חלק גדול מאוד של לקוחות שמצליחים להרוס ולפגום בתוכנה המגיע עם הUSB ... אחרי הכול התוכנה שמגיע עם הUSB היינה תוכנה פשוטה העובדת כמתאם רשת לUSB בדיוק כמו מתאם אלחוטי לרשת המתחבר דרך USB

המסקנה פשוטה מאוד , אם לקוח מטומטם גם אם יהיה לו רשת יקח 10 דקות בשביל לייצור חייגן כשהפעולה לוקחת 20 שניות ... לכן בשביל לקוחות אלו המיוחדים בקהילה יש את המודם הUSB שכול מה שאתה צריך לעשות זה רק ללחוץ NEXT בSETUP ... אבל יש גם את הטיפשים שלא מצליחים לעשות את זה גם :lol:

פורסם

אם כבר מודם אז זה האלקטל SPEEDTOUCH HOME זהו מודם פשוט חיה.

לגבי ECI 150, פעם ראשונה שאני שומע.

ה ECI 160 שונה לגמרי מה-150, הוא מבוסס בכלל על ציפסט של רוטל, בדיוק כמו כל הALE המעפנים למיניהם, וכל הבעיות שיש איתם אפשר לפגוש במודם הזה.

בגדול הECI-312 הוא סבבה, אין איתו הרבה בעיות אבל הוא מבוסס על ציפסט שונה משל ה-270, אבל גם ה-270 מצויין לא פחות (אין לי ניסיון איתו בתור ראוטר, ויש לו פה ושם כמה בעיות אבל זה מודם שיודע להחזיק קו ADSL).

לידיעתכם, בבזק עכשיו יש מודם חדש RTA1320A. כל מי שאיי פעם נשרף לו כזה אחד בטח מכיר אותו.

מודם מצויין כל עוד הוא לא מתחמם יותר מידי ומתאבד (שלי עומד מול מאוורר מחשב :P)

גרסאת ה-A אמורה לפתור את בעיית ההתחממות ויש לה גרסא חדשה של קושחה שאפילו כוללת QoS במצב של נתב.

המודם תומך ADSL2+ מהקופסא, לדעתי החדש אמור לעבוד בסדר גמור.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לדעת איך מגדירים את הנמודם הזה כראוטר

שיתחבר לי אוטומטית כמו הקודם

ומה זה ה QOS הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים