עבור לתוכן

כניסת MIDI ??

Featured Replies

פורסם

אהלן.

חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס קול שיש לו יציאות מידי ו-או כניסות מידי.....

בעיקרון הוא צריך לחבר את הגיטרה למחשב......

אם מישהו מבין ויודע אני אשמח לשמוע......

תודה.

פורסם

כיום לרוב כרטיסי הקול החיצוניים יש כניסת MIDI ולחלק מכ.הקול המובנים.

1. מה דגם לוח האם שלו (יכול להיות שיש לו כניסת MIDI כבר בלוח האם והוא לא מודע לזה).

2. תקציב - כ.קול עם כניסת MIDI מתחילים ב-80 ש"ח ויכולים להגיע עד ל-2K.

3. שימושים, האם כניסת MIDI זה הדבר היחיד שהוא מחפש בכרטיס?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני בונה לו מחשב והוא לא רוצה להתפשר על הכ.קול המובנה...

MIDI זה החיבור הישן של הגויסטיק ???

פורסם

MIDI זה החיבור הישן של הגויסטיק ???

כן, MIDI זה אכן החיבור הישן של הג'ויסטיק.

ו-

2. תקציב - כ.קול עם כניסת MIDI מתחילים ב-80 ש"ח ויכולים להגיע עד ל-2K.

3. שימושים - האם כניסת MIDI זה הדבר היחיד שהוא מחפש בכרטיס?

פורסם
  • מחבר

התקציב עומד על 700-1000

השימוש העיקרי שלו זה לחבר את הגיטרה למחשב וליצור מוסיקה...מעבר לזה אני לא יודע אולי הייתי צריך להיכנס לזה יותר.....

פורסם

גיטרה שמתחברת ב-MIDI?! ממתי?

בכל מקרה, MIDI שיש לך בחיבור הישן הזה של הג'ויסטיקים זה לא המידי שאתה צריך בשביל הקלטה. החיבור MIDI הם עגולים עם כמה פינים, ולהקלטה איכותית צריך כרטיס טוב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כמו לדוגמא ?

פורסם

כמו לדוגמא זה:

midi_connector.JPG

החיבור הזה נקרא גם DIN5.

פורסם

כרטיס לדוגמא יהיה כל כרטיס כמו אודיופיל/ג'ולייט/EMU.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי בבקשה קישור לאתר בארץ שמוכר את אחד מהכרטיסים האלו....

פורסם

גיטרה שמתחברת ב-MIDI?! ממתי?

אפשר לסדר לגיטרה יציאת מידי (בעזרת פיקאפ), ואפילו הייתה גיטרה בייצוא סדרתי כזאת של Roland. אבל מאוד מאוד מאוד קשה לנגן עליה.

בכל אופן, לא ניראה לי שזאת הכוונה של המשורר, ופותח הדיון רוצה להקליט את הגיטרה בחיבור רגיל.

בכל מקרה, MIDI שיש לך בחיבור הישן הזה של הג'ויסטיקים זה לא המידי שאתה צריך בשביל הקלטה. החיבור MIDI הם עגולים עם כמה פינים

אפשר לחבר כל התקן מידי לחיבור הGamePort בעזרת כבל שמחבר בין חיבור המידי העגול לבין הGame Port.

להקלטה איכותית צריך כרטיס טוב

על זה אין וויכוח :xyxthumbs:

פורסם

פיסית אפשר על חיבור ג'ויסטיק, אבל כרטיס שיש לו חיבור ג'ויסטיק הוא כרטיס שמיועד לחיבור ג'ויסטיק ולא להקלטות, האיכות לא תהייה שום דבר נורמאלי.

Anatoli.

פורסם

אנטולי, אתה צודק, לכן טרחתי לשים למטה את הציטוט לגבי האיכות :xyxthumbs:

אבל אל נא תבלבל את הקוראים בין איכות הקלטת הקול, לבין "איכות" המידי. הרי אין באמת "איכות" במידי.

הדבר היחיד שאפשר לציין הוא שמידי דרך USB נחשב פחות טוב לעבודה, בגלל סיבות של עכבה (latency=). אבל רוב האנשים עובדים ככה כיום, ולא עושה רושם שמישהו באמת מתלונן.

פורסם

אנשים שמקליטים בתור משחק לא מתלוננים, אני מכיר הרבה אנשים שהם רציניים בתחום, ואם הם ישמעו שחיברת את זה ב-USB הם ישברו לך את המפרקת, כי מבחינתם זה סוף העולם. להקלטה חובבנית אפשר לחיות עם USB, מי שרוצה תאכלס ליצור מוזיקה כמו שצריך MIDI עם כרטיס טוב זה ללא כל ספק הפיתרון היחיד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי דגמים או קישורים לכרטיסים כאלו........בסופו של דבר הוא צריך את המחשב בשביל ליצור מוסיקה

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים