פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אהלן.חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס קול שיש לו יציאות מידי ו-או כניסות מידי.....בעיקרון הוא צריך לחבר את הגיטרה למחשב......אם מישהו מבין ויודע אני אשמח לשמוע......תודה.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים כיום לרוב כרטיסי הקול החיצוניים יש כניסת MIDI ולחלק מכ.הקול המובנים.1. מה דגם לוח האם שלו (יכול להיות שיש לו כניסת MIDI כבר בלוח האם והוא לא מודע לזה).2. תקציב - כ.קול עם כניסת MIDI מתחילים ב-80 ש"ח ויכולים להגיע עד ל-2K.3. שימושים, האם כניסת MIDI זה הדבר היחיד שהוא מחפש בכרטיס?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר כרגע אני בונה לו מחשב והוא לא רוצה להתפשר על הכ.קול המובנה...MIDI זה החיבור הישן של הגויסטיק ???
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים MIDI זה החיבור הישן של הגויסטיק ???כן, MIDI זה אכן החיבור הישן של הג'ויסטיק.ו-2. תקציב - כ.קול עם כניסת MIDI מתחילים ב-80 ש"ח ויכולים להגיע עד ל-2K.3. שימושים - האם כניסת MIDI זה הדבר היחיד שהוא מחפש בכרטיס?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר התקציב עומד על 700-1000השימוש העיקרי שלו זה לחבר את הגיטרה למחשב וליצור מוסיקה...מעבר לזה אני לא יודע אולי הייתי צריך להיכנס לזה יותר.....
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים גיטרה שמתחברת ב-MIDI?! ממתי?בכל מקרה, MIDI שיש לך בחיבור הישן הזה של הג'ויסטיקים זה לא המידי שאתה צריך בשביל הקלטה. החיבור MIDI הם עגולים עם כמה פינים, ולהקלטה איכותית צריך כרטיס טוב.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר אתה יכול לתת לי בבקשה קישור לאתר בארץ שמוכר את אחד מהכרטיסים האלו....
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים גיטרה שמתחברת ב-MIDI?! ממתי? אפשר לסדר לגיטרה יציאת מידי (בעזרת פיקאפ), ואפילו הייתה גיטרה בייצוא סדרתי כזאת של Roland. אבל מאוד מאוד מאוד קשה לנגן עליה. בכל אופן, לא ניראה לי שזאת הכוונה של המשורר, ופותח הדיון רוצה להקליט את הגיטרה בחיבור רגיל. בכל מקרה, MIDI שיש לך בחיבור הישן הזה של הג'ויסטיקים זה לא המידי שאתה צריך בשביל הקלטה. החיבור MIDI הם עגולים עם כמה פינים אפשר לחבר כל התקן מידי לחיבור הGamePort בעזרת כבל שמחבר בין חיבור המידי העגול לבין הGame Port. להקלטה איכותית צריך כרטיס טוב על זה אין וויכוח
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים פיסית אפשר על חיבור ג'ויסטיק, אבל כרטיס שיש לו חיבור ג'ויסטיק הוא כרטיס שמיועד לחיבור ג'ויסטיק ולא להקלטות, האיכות לא תהייה שום דבר נורמאלי.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אנטולי, אתה צודק, לכן טרחתי לשים למטה את הציטוט לגבי האיכות אבל אל נא תבלבל את הקוראים בין איכות הקלטת הקול, לבין "איכות" המידי. הרי אין באמת "איכות" במידי. הדבר היחיד שאפשר לציין הוא שמידי דרך USB נחשב פחות טוב לעבודה, בגלל סיבות של עכבה (latency=). אבל רוב האנשים עובדים ככה כיום, ולא עושה רושם שמישהו באמת מתלונן.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אנשים שמקליטים בתור משחק לא מתלוננים, אני מכיר הרבה אנשים שהם רציניים בתחום, ואם הם ישמעו שחיברת את זה ב-USB הם ישברו לך את המפרקת, כי מבחינתם זה סוף העולם. להקלטה חובבנית אפשר לחיות עם USB, מי שרוצה תאכלס ליצור מוזיקה כמו שצריך MIDI עם כרטיס טוב זה ללא כל ספק הפיתרון היחיד.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אתה יכול לתת לי דגמים או קישורים לכרטיסים כאלו........בסופו של דבר הוא צריך את המחשב בשביל ליצור מוסיקהתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.