פורסם 2007 בפברואר 118 שנים שלום לאחר המלצות ממספר אנשים החלטתי ללכת ללמוד את מערכת הלינוקסהמליצו לי ללמוד את הקורס "מהנדס מערכת לינוקס" בגון ברייסאני אישית אין לי נסיון עם לינוקס ורצתי לבקש את דעתכם על קורס ואם אתם ממליצים על קורס אחר (הלמידה היא למטרת עבודה) תודהתיאור הקורסhttp://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseSylabus.aspx?InternetDomainID=1&SearchBy=domain&CourseNumber=836&CompanyID=1&OldFileName=CourseDetails.aspx
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר העבודה לא מממנת את זה (הלואי וכן...)לא הבנת אותי... אני התכוונתי שאני רוצה ללמוד לינוקס כדי למצוא עבודה בתחום (הבנתי שיש ביקוש לתחום הזה)והקורס עולה 18 אלף
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים ראיתי הרבה ממליצים על הקורס הזה (בעיקר מהפורום לינוקס בתפוז , שהוא פעיל מאוד ד"א )סליחה על ההשערה הלא מדויקת , 18 זה מחיר סביר ביותר ובאמת מילה טובה לרד האט שהקורס שלה ממש מקצועי ויוצא מגדר הרגיל אני ממליץ לך לקרוא חומר על לינוקס בין מספרים מאמזון או מחומר באינטרנט כדי שתעבור את הקורס בקלות
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים (בעיקר מהפורום לינוקס בתפוז , שהוא פעיל מאוד ד"א )איך אתה יכול לעבוד עם הפורומים של תפוז ? הם כל כך לא נוחים, ממש נורא אם אפשר להוסיף.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני לא פעיל שם אבל דווקא אני התרשמתי מהם , יש שם הרבה אנשים שעובדים בתחום הלינוקס וגם הפורום הזה הכי פעיל לעומת כל הפורומים של לינוקס , ממה שאני מכיר בכל אופן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.