עבור לתוכן

כרטיס קול מובנה ב GIGABYTE DQ6 מסוג Realtek ALC888DD HIGH DEFINITION

Featured Replies

פורסם

האם הכרטיס ON BOARD הזה שתומך ב HIGH DEFINITION הוא שווה ערך ל AUDIGY 2 ZS?

הרבה אנשים טוענים כי זה וכרטיסיי ה ONBOARD שלHD AZALIA כבר בעצם משתווים לרמה של AUDIGY 2 ZS.

אודה על תשובתכם

פורסם

אם אתה מרוצה מהסאונד , אל תעשה השוואות , תהנה ממנו .

ובכללי לרוב כרטיסים שהם לא מובנים יותר טובים , בגלל פחות עומס על המעבד .. (אבל זה בין 6 ל 10 אחוז אז אל תיבהל.. )

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה , אך היא לא ממש ענתה על שאלתי

שאלתי היא האם איכות הסאונד , קצב הדגימה וכו משתווה לכרטיס AUDIGY 2 ZS .

פורסם

חוץ מכמה טכנולוגויות של משחקים EAX4 ועוד כמה , אז כן היא משתווה

לפחות לפי העמוד מידע על הצ'יפ

http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=135

והנה עמוד מידע על האודיג'י 2 ZS

http://www.digit-life.com/articles2/creative-audigy2-zs/

תקרא קצת ותראה אם ההבדלים שווים ...

למרות שיהיה נחמד אם תשמע את ההבדלים , ככה הכי הרבה מבינים .. תבדוק אם לאחד החברים שלך יש את הכרטיס ..

פורסם

לא, הוא לא שווה לכרטיס טוב כמו האודיגי 2 ZS, אבל בלי ציוד בסיסי שעונה להגדרות "ציוד טוב" , שזה אומר מערכת שמוגברת ממגבר בסיסי טוב(1200-1400 ש"ח ומעלה) ורמקולים של 1000 ש"ח ומעלה (זוג) לא ממש תרגיש בהבדל - ביחוד בחיבור דיגיטלי. באנלוגי ההפרש גדול יותר לרעת הALC888 אבל עדיין לא יורגש הבדל יותר מזניח באיכות הסאונד. במערכות רמקולים מאוד טובות למחשב אולי כן יורגש הבדל קטן כלשהו , אבל לרוב לא משהו ששוה השקעה של כסף רב. מבחינת כוח עיבוד למשחקים ואיכות אפקטים במשחקים אז ההבדל תאומי. אל תתבלבל מהעובדה שהם תומכים באותם נתונים טכנים , זה כמו להגיד ששתי טלווזיות הן זהות באיכות כי שתיהן 32 אינטש עם 16.7 מיליון צבעים.

יש לי 2 מחשבים כשאחד מחובר למערכת טובה (לא HIGH END) ובו אני באמת עובד עם אודיגי 4. ושתבין - שם בכבלים השקעתי קרוב ל 1000 ש"ח. במחשב אחר שמחובר למערכת מיני טובה אני עובד עם ה ALC888 אפילו שאני בחיובור אנלוגי , כי ההבדל באיכות בינו לבין כרטיס טוב יהיה זניח וחבל על הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים