פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים יש לי רשת של שני מחשבים עם XPהאם אפשר לשלוח ממחשב למחשב הודעה מתפרצת שתוצג למקבל על המסך ?ובכלל האם אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב ?
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים בסופו של דבר הכל מבוסס על לקוח שמותקן במחשב וממתין לקריאה מתאימה.לדוגמא LanTalk XP מאפשר תקשורת בין מחשבים ברשת מקומית.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים או בדרך יותר קלה....Ctrl+Alt+Del->Usersלחצן ימני על ה-User שברצונך לשלוח הודעה->ויש שם אפשרות - "Send Messege"מקווה שהבנת...
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים כן, אפשר לשלוח הודעות מתפרצותהורד תוכנה שנקראת WINPOPUPיש כמה כאלו הן תומכות ברשת מקומית קלה לשימוש בהצלחה
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים כן, אפשר לשלוח הודעות מתפרצותהורד תוכנה שנקראת WINPOPUPיש כמה כאלו הן תומכות ברשת מקומית קלה לשימוש בהצלחהמשום מה לא מצאתי גירסאות של Winpopup לחלונות XP.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים start>run>cmd>net send ואז השם של המחשב השני ואחרי זה מה שאתה רוצה לשלוחאכן כן . לפי ההוראות דרוש Messanger Service...ופורמט הפקודה המינימלי הוא:"net send username/computer name "message
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים ניסיתי כרגע בwin95 ו:The command SEND is unknown. For a list of valid commands, type NET HELP at.the command prompt.For help, type NET /? at the command prompt
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים ניסיתי כרגע בwin95 ו:The command SEND is unknown. For a list of valid commands, type NET HELP at.the command prompt.For help, type NET /? at the command promptתנסה ב WindowsXP/2000
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים אכן הדרך הפשוטה ביותר היא בעזרת שימוש בפקודת NET SEND. אבל הפקודה עובדת רק בחלונות מבוססי CORE של NT ..איפה שאני נמצא, אנחנו משתמשים הרבה בפקודה להעביר בינינו מסרים והודעות אחד לשני וסתם לעצבן.. עד שמישהו נמאס לו והוא סוגר את הSERVICE..
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים ניסיתי כרגע בwin95 ו: The command SEND is unknown. For a list of valid commands, type NET HELP at .the command prompt .For help, type NET /? at the command prompt תנסה ב WindowsXP/2000 אני יודע שבXP/2000 זה עובד רציתי לדעת לגבי 95... אבל בכל מקרה אכן הדרך הפשוטה ביותר היא בעזרת שימוש בפקודת NET SEND. אבל הפקודה עובדת רק בחלונות מבוססי CORE של NT .. איפה שאני נמצא, אנחנו משתמשים הרבה בפקודה להעביר בינינו מסרים והודעות אחד לשני וסתם לעצבן.. עד שמישהו נמאס לו והוא סוגר את הSERVICE..
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים אכן הדרך הפשוטה ביותר היא בעזרת שימוש בפקודת NET SEND. אבל הפקודה עובדת רק בחלונות מבוססי CORE של NT .. איפה שאני נמצא, אנחנו משתמשים הרבה בפקודה להעביר בינינו מסרים והודעות אחד לשני וסתם לעצבן.. עד שמישהו נמאס לו והוא סוגר את הSERVICE.. לא הבנתי את הקטע של הסמיילי ... עצוב על מה ?
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים אכן הדרך הפשוטה ביותר היא בעזרת שימוש בפקודת NET SEND. אבל הפקודה עובדת רק בחלונות מבוססי CORE של NT .. איפה שאני נמצא, אנחנו משתמשים הרבה בפקודה להעביר בינינו מסרים והודעות אחד לשני וסתם לעצבן.. עד שמישהו נמאס לו והוא סוגר את הSERVICE.. לא הבנתי את הקטע של הסמיילי ... עצוב על מה ? חחח איזה הודעת קיטבג... סתם, ניסיתי ולא עבד וזו הסיבה שאומרת שאי אפשר אז יצא הסמיילי הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.