עבור לתוכן

מעבד+לוח אם+זכרון ב1000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בשדרוג אחד המחשבים בבית, התקציב שלי הוא 1000 שקל לשלושת הנ"ל, כאשר לוח האם צריך להכיל בתוכו גם כרטיס מסך.

המחשב מיועד לעבודה משרדית, גלישה, אופיס, סרטים מוזיקה וכו', אף אחד לא ישחק בו שום משחק אפילו לדקה.

זכרון אני יכול לקנות במרדנית ב230 ש"ח 512MB שכרגע יספיקו ואם אני אאלץ אקנה עוד בהמשך, אז נותרו פחות מ800 ש"ח למעבד ולוח אם.

יש הצעות?

עריכה:

מה אתם אומרים על זה:

פנטיום D 2.66 ב510

ולוח אם של FOXCONN ב290:

P4M800P7MA-RS2

פורסם

ASUS M2NPV-VM יעלה כ-500שקל.

AMD 3500/M2 כנ"ל.

זאת אומנם חריגה אבל לוח מצוין ומעבד מצוין.

(מניסיון).

פורסם
  • מחבר

תודה אבל בלי חריגות בבקשה, אני מאוד לחוץ בתקציב...

שים לב שממש לא אכפת לי אם המעבד מהיר\איטי יותר ב10% או עד כמה הלוח אם "איכותי", אני רק צריך משהו שיכול להריץ בלי בעיות אופיס ופיירפוקס למשך כמה שיותר זמן...

מה אתם אומרים על פנטיום D מול סדרת האתלון 64? (הראשון בעל ליבה כפולה והשני לא, האם זה משמעותי לצרכים שלי?)

פורסם
  • מחבר

דניס, המעבד הזה נראה גם לי מתאים, אבל אם אקנה אותו אז מKSP שם זה עולה 510 ש"ח. הלוח אם ששלחת קצת יקר בשבילי, מה דעתך על זה שכתבתי עליו בהודעה הראשונה? החברה אמינה?

פורסם
  • מחבר

אממ נראה בסדר רק החנות לא מוכרת לי. אם אפשר בבקשה תקשרו אותי לחנויות באזור הקריות, כי אני מעדיף לשלם במזומן במקום.

וד"א תמיכה במעבדים חזקים יותר זה הדבר האחרון שמעניין אותי, ברגע שהכנסתי את המעבד ללוח אם אני לא נוגע בו יותר.

וגם כרטיס מסך ממש לא אכפת לי, אפילו מאריו אני לא אריץ...

פורסם

הלוחות אם של FOXCONN הם סבבה לגמרי כמו של ASUS פשוט בגלל השם הוא עולה פחות רק

תבדוק שהוא באמת מתאים ל P-D805 וזהו ושהוא מכיל כרטיס מסך מובנה למה ביקשתה מובנה .

אם לא תלך על ההצעה של דניס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים