פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"בעככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות..לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהםכי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"בפשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות,לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסיתבתודה מראש,
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים איך נראים לך הנגנים של קריאייטיב?כמו ה-ZVM 30GB בקצת יותר מ-1700.כמובן אם אתה מחפש נגן PMP כדאי לך יותר נגן עם מסך יותר גדול כמו ה604 של ארקוס.(זה במקרה שאתה שולל את ה-iAudio). אבל כמובן שזה עלייה בתקציב במה מאות בודדים.לכן מאוד חשוב---> תקציב!!
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים נפח? זה מאוד משנה אם זה נגן הרדיסק או פלאש בנוגע לעמידות, אבל בהתאם יורד הנפח בצורה משמעותית.אם תסתפק בנגן של 8 ג'יגה, יש את ה ZVP במיוחד אם אתה קונה אותו בארה"ב...עדיף שתיתן את כל הפרטים שאתה מצפה מהנגן, כלומראם אתה רוצה וידאו, מה הנפח, מה חשוב לך יותר? סאונד או ווידאו?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אממ אז ככה המינימום שאני צריך זה פחות או יותר 30GB מבחינת תקציב הוא ממש לא מוגדראין לי בעיה תקציבית כרגע ווידאו לא כזה חשוב אבל מומלץנגן PMP אני אוותר.. אני לא מחפש מסך גדול וכל'וכמו כן חשוב לי מאוד הסאונד..
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים ZVM עונה בדיוק על הדברים האלהיש לו איכות קול מעולה30 או 60 ג'יגהומסך צבעוני מעולה שניתן ליראות בו כל מיני שטויות וסדרות בכיףוכל זה בקומפקטיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.