פורסם 2007 בינואר 3118 שנים יש לי את ה 7600GT של לידטק והמאוורר על הכרטיס טיפה מרעיש,ריציתי לדעת אם ניתן להוריד את הסל"ד של המאוורר לפחות כשאני לא משחק?נסיתי עם תוכנת fanspeed אך לא נראה לי שהיא בכלל מזהה שיש לי מאוורר על הכרטיס.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים SF בכלל לא נותנת את נתוני כרטיס המסך(בכל אופן לפי מה שאני מכיר את התוכנה).יש לך אפשרות או חיבור פוטנציומטר לחיבורי מולקס החשמל ללוח ה-PCB,או להחליף למאורר אחר עם בקר מהירות,או לתת לו מתח של 5V במקום 7V שהוא מקבל עכשיו,וזה גם ע"י VMOD לחיבורים.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים זה דווקא אפשרי עם התוכנה nTune של נוידיה.אתה יכול לבחור שם את האחוזים מהכוח שהמאוורר יכול לעבוד, אצלי שמתי את זה על 125% בגלל שאני ב OC ;D
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים איפה זה שינוי המאורר בתוכנה?יש לי ואף פעם לא ראיתי את זה,אשמח אם תגיד היכן זה נמצא.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים הנה זה ברגע שאתה מפעיל את nTune תיכנס לזה : ואז אתה תראה את האופציות האלה :
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר לא עוזר !ואני רציתי תוכנה שתוכל להוריד את מהירות המאוורר במצב רגיל לא במצב של משחק.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני לא מוצא..חחח השתגעתי,שלי בכלל באנגלית וממש בגירסה אחרת.אני ממש לא מצליח להגיע לפונקצית המאורר..תמונה תעזור לך?כריכה:ראיתי שאצלי רשום NTUNE LITE..אולי בגלל זה?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים יכול להיות, אז תוריד את NTUNE מפה :http://uk.download.nvidia.com/Windows/nForce/nTune/5.05.25.00/5.05.25.00_ntune_winxp_international.exe
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני לא הצלחתי בכלל ובסוף קניתי fan mate, ככה שגם אם אתה לא מצליח, אל תתייאש.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים האמת שאני לא משנה את ה-OC בכרטיס מסך,כך שזה לא משנה לי.. סתם,אני אוהב לדעת שיש תוכנה ולנסות אותה..אם תדע כמה תוכנות יש לי במחשב...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אני לא הצלחתי בכלל ובסוף קניתי fan mate, ככה שגם אם אתה לא מצליח, אל תתייאש.מהיכן קנית והאם הוא יתאים ל 7600GT ?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אפשר להשיג אותו בכמעט כל חנות מחשבים נורמלית. הוא אמור להתאים לכל חיבור סטנדרטי של מאורר.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אפשר להשיג אותו בכמעט כל חנות מחשבים נורמלית. הוא אמור להתאים לכל חיבור סטנדרטי של מאורר.מה המחיר ? אפשר לינק לחנות במרכז ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.