עבור לתוכן

קנפוג דומיין וLDAP מסוג AD + עוד כמה דברים

Featured Replies

פורסם

האם מישהו מכיר מדריך טוב לקנפוג דומיין עם Active Directory?

מחיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו יעיל מדי. אני אמשיך לחפש, אך הייתי מעדיף לשמוע המלצות מניסיון.

שימו לב בבקשה שאני לא מחפש ספרים או לעשות קורס MCSE. אני זקוק למשהו מהיר יותר שייתן לי הבנה בסיסית+ בתחום.

מעבר לכך, אם מישהו מכיר מדריך טוב בנושא שרתי DNS ו-DHCP, אני אשמח לקבל גם כן.

פורסם

אתה יכול למצוא הרבה מידע ומאמרים באתר http://www.petri.co.il/ .

אבל, אם אתה עובד על שרת אמיתי של מישהו, לפני כל שינוי תוודא שאתה באמת יודע מה לעשות, נורא קל לגרום לתקלות בשרתים והרבה יותר קשה לתקן.

פורסם

האתר של פטרי הוא אתר מצויין, אבל מדובר באתר משלים והוא לא מכיל את כל המידע לגבי Active Directory.

GGuyZ, אם מדובר בהתקנת Domain Controller למקום עבודה, אני ממליץ לך בחום לא לקחת קיצורי דרך בנושא. ה-AD, ניהול משתמשים ומחשבים, ניהול Group Policies אינם משהו שניתן ללמוד ב"זבנג וגמרנו" - מדובר במוצר מורכב ומסובך של מיקרוסופט, שני במידת הסיבוך שלו לעומת המוצר הכי מסובך שלהם - Exchange Server (שרת הדואר).

אם אתה עדיין רוצה ללמוד משהו בצורה מהירה (ולא על ידי קריאה) ישנם את ההדרכות המצולמות של CBT Nuggets. אתה תצטרך את ההדרכות של 70-290 (Server 2003 Enviroment) ו-70-291 (Infastructure).

8 שעות צפייה ביום, שלושה ימים רצופים ואתה עברת על כל החומר (אם תזכור משהו מזה, או תבין זאת מספיק טוב לאחר שראית זאת פעם אחת, זו כבר שאלה אחרת).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. את האתר של פטרי אני מכיר וזה בהחלט רק לצורך השלמה והעשרה.

אני עובד כבר בתחום שנורא חופף לנושא, ואני עובד מול אחראי דומיינים. אני צריך את הידע כהעשרה.

אני אבדוק את ההדרכות האלה, שמעתי מאוד מקור שהן טובות. האם זה לא סביר שמצפייה אחת אני אבין את העסק(בגדול)?

פורסם

אם יש לך רקע והבנה אז כן.

תנסה TRAIN SIGNAL , יש הרבה בחמור השכונתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים