עבור לתוכן

Catalyst Control Center - Linux Edition cבקרוב

Featured Replies

פורסם

בשורות טובות לכל בעלי כרטיסי ATI, AMD החליטה לקחת את התמיכה בלינוקס שלב קדימה ולהוציא גסאת לינוקס של Catalyst Control Center

amdcat71vista_01.jpg

[מקור

פורסם

יש מצב שהם יתמכו גם ב AIXGL?

פורסם
  • מחבר
:nixweiss: אבל כנראה שהתמיכה שלהם תשתפר ואני מקווה שהם יתמכו בהכל בצורה יותר טובה (או לפחות באותה רמה) של המתחרה
פורסם

יש לי שאלה...

האם הכרטיס מסך צריך לתמוך לינוקס או גם המשחק?

האם כל משחק שעולה על windows עולה גם על מערכת linux ?

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך לא צריך לתמוך לינוקס, רק ב OGL ושיהיו לו דריברים (שזה מכמעט כל הכרטיסים של AMD\NV)

רוב המשחקים לא עובדים בלינוקס משיקולים תקציבים של החברות שמפתחות אותם אך רוב המשחקים של I3D (זאת שהוציאה את דום וקוואק 4 וכל האלו) מגיעים גם ללינוקס

פורסם

לדעתי העובדה שמרבית משחקי המחשב לא יעבדו בצורה חלקה על Linux הינו הדבר המרתיעה את רוב משתמשי המחשב הביתיים כשהם רוצים לעבור ל Linux.

פוסטים בסגנון : "אני רוצה לעבור ל linux אבל האם כל המשחקים שלי יעבודו גם שם ?" הפכה לשאלה דיי שכיחה בפורומים של מחשבים.

פורסם
  • מחבר

זה לא שהם יעבדוה בצורה לא חלקה, כל המשחקים שכתובים ב OGL יעבדו מעולה ואפילו יותר טוב, הקטע הוא שהרבה משחקים כתוביום ב DX שזאת טכנולוגיה בלעדית ל MS ואם רוצים לכתוב משחק ללינוקס צריך להמיר אותו ל OGL וזה כבר עולה כסף

וזה גם מה שקורה ב FF אנשים לא עוברים כי הם אומרים שהוא חרא, למה חרא? כי הוא לא מציג את האתרים שלהם כמו שצריך כשלמען האמת זה בעלי האתרים חרא שכותבים לא תיקני ואז MS מנצלת את זה ואנשים פשוט לא מבינים

פורסם

^

כנראה ש MS דואגת על ידי תמיכה כספית שרוב המשחקים יפעלו רק ב DX , כרגע אין הרבה מה לעשות נגד זה.

לגבי ה FF, הרושם שהתקבל אצלי שאחוז האתרים הלא תיקנים בארץ גדול מהאחוז של האתרים הלא תיקנים בחו"ל. מעניין אותי אם זה באמת נכון.

עריכה - דוגמא מצויינת שגורמת לי לחייך :

http://www.hvr.co.il/

פורסם
  • מחבר

וזה כנראה ישאר ככה ברוב האתרים הקטנים והגדולים (רק שהגדולים ברובם שמישים תחת FF) והדבר היחדי שישנה זה לחץ ציבורי או משהו :nixweiss:

פורסם

באמת תהיתי אם רמת התמיכה של ATI בלינוקס תשתנה עקב הרכישה של AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים