עבור לתוכן

בעיה רצינית מאוד; איך מתמודדים עם חולדות בבית?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה.

כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם.

העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא?

בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה?

אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדביר? :kopfpatsch:

פורסם

קונה מלכודות? שם לה אוכל בחוץ במשך הלילה ושם בו הרבה רעל?

פורסם

כל מה שאתה צריך זה:

1 X סרט בד אדום

1 X סכין ציידים

3 X חצים

4 X ספרי הדברה

הכנה לפני התהליך: תשים ספרי הדברה על החצים.

תהליך:

דבר עם חברים על הנושא, וכשהם יציעו לעזור תענה בנימוס "לא חברים, זאת המלחמה שלי" ושים את הסרט האדום על הראש.

השלב הבא, התחבא בצללים למשך הלילה וצפה על המזון שעומד במטבח. לאחר מכן חכה עד שהחולדה תגיע. ברגע שהיא מגיע, תאגף אותה מאחור, ותזרוק עליה את החצים. במידה ופספסת עם כולם, תתחיל לרדוף אחריה עם סכינים הציידים שלך ותחתוך אותה. לבסוף, ברגע שאתה יוצא מהבית עם השלל בדרך אל הפח הקרוב, חשוב מאוד לפוצץ את כל הבית סטייל הוליווד וללכת בהילוך איטי.

מזל טוב, נפתרת מהחולדה. אנו מקווים שצילמת הכל. אתה מוזמן לשלוח את זה לאולפן ההפקות הקרוב לביתך, ולצפות לגריפת הרווחים משובר הקופות הזה מתישהו בעתיד הקרוב.

Anatoli.

פורסם

אנטולי ראית יותר מתי סרטים

אני חושב שאתה צריך להחביא את הDVD במקום טוב שלא תמצא אותו

ופותח הדיון, בדקת בקשר לכל מיני חורים? זה יכול להיות בכל מקום, מאחורי ארונות במטבח, בחורים בחדר שינה, בפינות בבית

אתה צריך לבדוק בכל הבית אם יש חורים, במיוחד מאחורי הארונות במטבח כי משם באים כל העכברים והחולדות והג'וקים למיניהם

דרך אגב לא כל כך קשור אבל פעם שכן דרך בלובי של הביניין של הבית הקודם שלי על עכבישה כשעמדתי לידו, ואיך שהיא מתה יצאו ממנה מלא מלא מלא עכבישים קטנים לכל הכיוונים, איזה 1000

היום אני די בטוח שהביניין הפך ליער העכבישים

פורסם
:puke:הסיפור עם העכבישים עשה לי בחילה...
פורסם

קרה לי אותו הדבר גם עם עכבישים וגם עם שבובים חחח

Anatoli.

פורסם
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
פורסם

קרה לי אותו הדבר גם עם עכבישים וגם עם שבובים חחח

Anatoli.

אחרי הפעם הראשונה כבר אין לזה השפעה.

פורסם

לא ניסיתי להשפיע, סך הכל שיתפתי בחוויה :)

Anatoli.

פורסם

מתלוננים על חולדות בבית? הערכה להדברת חולדות (וגם אנשים, דובים, נמרים וכדומה) שלנו תשמיד את כל החולדות בבית שלכם בלי שאפילו תשימו לב!

M134%20Minigun%20Parts%20Kit1.jpg

פורסם

חחחח מה זה הדבר הזה :lol:

תיקח שואב אבק וזהו :)

(בשביל החולדות)

פורסם

תאמץ תאילנדי לשבוע ואל תאכיל אותו. :lol:

פורסם

חחחח מה זה הדבר הזה :lol:

תיקח שואב אבק וזהו :)

(בשביל החולדות)

נו מה בחיים לא שיחקת בHITMAN? זה MINIGUN :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים