פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מה הפקודה שרושמים בהפעלה אם מחקתי משהו בווינדוס,והדיסק של הוינדוס בפנים?אני זוכר משהו כמו scannow
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים את הפקודה הזאת מריצים מהRUN בSTART MENU דרך הווינדוס...--אני חושב שהוא מדבר על מה לעשות בRECOVERY CONSOLE או איך לעשות התקנה מתקנת
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים sfc /scannow הינו ה system file checker מריץ סריקה בה הוא בודק אילו קבצי windows חסרים/פגומים ומעתיק אותם מחדש לדיסק הקשיח מה cd של מערכת ההפעלה.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים וואלה חזק!!זה טוב לעשות את זה פעם בכמה זמן!ואם יש לי SP2 במחשב ואין לי דיסק שלו יש לי דיסק עם SP1 עדיין אני יכול לעשות את זה?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני מקווה שזה לא יזיק למחשב שלי יש אפשרות להפעיל את הפקודה והוא יעתיק את הקבצים החסרים מתיקיה במחשב ולא מהדיסק?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני מקווה שזה לא יזיק למחשב שלי יש אפשרות להפעיל את הפקודה והוא יעתיק את הקבצים החסרים מתיקיה במחשב ולא מהדיסק? אתה הולך ברג'ייסטרי ל HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS/SETUP ובערך SourcePath אתה משנה ל \:C
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים זה לא נמצא במיקום הזה, אבל מצאתי אותו בHKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS/CURRENTVERSION/SETUP הערך שלו זה C:\WINDOWS\options\Install\ העתקתי את התיקיה I386 מהדיסק של ווינדוס ל-C (כדי להתקין דרייברים בלי הדיסק ), אז אני אמור לשנות את זה ל C:\ ? או C:\I386 ?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אוקיי, תודהעריכה...הוא בודק את הקבצים המוגנים של הווינדוס, ואני שמתי את הפאטץ' לDLL של הTHEME.הוא יחליף את הקובץ בחזרה למקורי או שהוא ישאל אותי אם אני רוצה להחליף אותו?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים פשוט התקנתי את הפאטץ' שמחליף את הDLL באחד שמביא להשתמש בסקינים לא של מיקרוסופט בלי כל התוכנות כמו STYLEXP או WINDOWBLINDS עכשיו צריך למצוא את הפאטץ' הזה שוב רק אם היתי זוכר איך קוראים לDLL הזה...
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/UXTheme-Patch-For-Windows-XP-SP2-Final.shtml
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים וואלה חזק!!זה טוב לעשות את זה פעם בכמה זמן!ממש לא מומלץ לעשות את זה אלא כצעד אחרון לפני פירמוט כללי. הפקודה תגרום לקובצי המערכת להיות מיושנים מה שגם יביא איתם בעיות אבטחה ובאגים שכבר תוקנו בטלאים מאוחרים יותר, ומי יודע איזה עוד הרס זה יגרום לתוכנות צד גימל שבונות על זה שיש לך קבצים מעודכנים יותר וכד'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.