עבור לתוכן

דחיסת כמה שיותר שירים לנגן בעל 512 MB

Featured Replies

פורסם

יש לי נגן IRIVER 512MB. ואני מצליח להכניס בתוכו מקסימום 100 שירים באיכות 192kbit/sec. יש הרבה שירים של פינק פלויד (שירים ארוכים) ולכן הם תופסים הרבה מקום.

האם מומלץ להוריד את איכות הקבצים מ 192kbit לשניה לפחות מזה...האם זה יפחית את נפח השירים?

כמה אני יכול להוריד מינימום כדי שישאר סאונד נורמאלי?

פורסם

אני משתמש בסוני אריקסון W800.. ודחסתי שירים ל-128kps

ומבחינתי שומעים טוב..

אם אתה לא אוהב להפציץ באוזניות אז תשנה למה שכתבתי.

הסאונד נשאר נורמלי ואין זיופים, אין הרבה הבדל

פורסם
  • מחבר

עם איזה תוכנה אתה משתמש כדי לשנות את איכות הקובץ?

האם יש שם אפשרות שהוא ימיר כמה קבצים במקביל או שאני צריך לבקש ממנו להמיר אחד אחד?

פורסם

dBpower AMP Music Converter

וכן יש אפשרות

פורסם

בפלאפון כמובן שהורדת האיכות לא תהיה מורגשת אבל בנגן אני משער שהיא דווקא תהיה מורגשת

השאלה אם אתה בן אדם שחשוב לו איכות

זה כבר החלטה שלך

פורסם
  • מחבר

תוכנה טובה...תודה רבה אני כבר אסתדר.....הוא הפך לי שיר של 9MB ל 2 ועדיין שומעים טוב

פורסם

ועדיין שומעים טוב? :screwy:

יש הבדל גדול בין 9 מגה ל2 מגה.

אם אתה רוצה תוכנה טובה לכיווץ שירים תחפש תוכנה בשם SWITCH. ממירה לך כמה קבצים אחד אחרי השני ברצף.

רק שזה חבל לעשות את זה כי אתה לא מנצל את כל הנגן שלך.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מנצל את מלוא יכולות הנגן?

פורסם

הנגן יכול לספק לך איכות מעולה אבל עם שירים מכווצים כאלה הוא לא יספק לך את אותה איכות

פורסם

בכל מקרה לא יהיה הבדל של שמיים וארץ עם אוזניות סטנדרטיות. אם ההורדה באיכות לא מפריעה לך, תהנה.

היה לי את ה-E398 של מוטורלה עם רק 60 מגה אז כיווצתי הכל ל-160kb/s וחלק אף ל-128kb/s וזה לא הציק - יותר הפריע הרעש החיצוני.

פורסם

בין 160 ל-128 יש הבדל ענק מאשר שבין 9 מגה ל-2 מגה...

הנגן יכול לספק לך איכות מעולה אבל עם שירים מכווצים כאלה הוא לא יספק לך את אותה איכות

בדיוק...

פורסם

מה זה משנה אם אוזניות פתוחות באוטובוס למשל? מילא מגבירים את הסאונד לכזאת רצה שאי-אפשר להפריד בין חלקים של השיר. עכשיו אם אתה שומע בבית זה כבר סיפור אחר ולרדת מתחת ל-160kb/s לא מומלץ.

פורסם

צודק...אני שומע על 192... הכי טוב מבחינתי..גם לא לוקח כל כך הרבה מקום..

פורסם

אפשר לשמוע מעולה ב-128Kbps.

ההבדל אצל 95% מהאנשים הוא פסיכולוגי בלבד.

פורסם

חח כמה שזה נכון.

עבדתי פעם על חבר שלי שלא מבין כלום במוזיקה...הוא מהאנשים האלה שקונים אוזניות ב50 שקל ומתחילים להתלהב "ואי איזה אוזניות סוסות - אוכלות כל אוזניות".

השמעתי לו את אותו שיר פעמיים והא עושה לי "בואנה השיר השני מה זה טוב!!" :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים