עבור לתוכן

כרטיס רשת = ADSL ?

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )

פורסם
  • מחבר

משהו ששכחתי אם זה לא מתאים אז מה זה הכרטיס הזה והאם הוא מתאים

Edimax

EN-9130TXL

PCI < כרטיסים < רשתות ותקשורת

10-100 Base-T PCI network card - Full Duplex - W98-ME-XP-NT-2000-LINUX -GOOD FOR ADSL and Cable modems - REALTEK CHIP - Microsoft Certified -

פורסם

משהו ששכחתי אם זה לא מתאים אז מה זה הכרטיס הזה והאם הוא מתאים

Edimax

EN-9130TXL

PCI < כרטיסים < רשתות ותקשורת

10-100 Base-T PCI network card - Full Duplex - W98-ME-XP-NT-2000-LINUX -GOOD FOR ADSL and Cable modems - REALTEK CHIP - Microsoft Certified -

שלום רב...

אכן כל כרטיס רשת העונה לתקן ו/או שייך לסוג של 10/100Mbps 10BaseT מתאים לחיבור מודם ADSL תקני (לא USB שכן זה ממשק שונה מרשת) . ראוי לציין שישנם מודמים עם שני ממשקים ע"מ שהמשתמש יוכל לברור באיזה ממשק להשתמש.

יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )

כרטיס הרשת בלוחות האם מתאים לחיבור מודם ADSL בחיבור רשת.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי זה האם אני יכול להתחבר עם כרטיס רשת בלבד לרשת ADSL ( קרי - מכרטיס הרשת ישר לקו הטלפון (ADSL))

ללא צורך בכרטיס ADSL (כמו שבזק מספקת כשמתחברים לאינטרנט המהיר מה שיש לי כבר אבל על מחשב אחר )

האם הכרטיס רשת בלוח יספיק לי בלבד ? ואם כן אז מה ההגדרות

פורסם

מה זאת אומרת דרך הכרטיס רשת?

אולי הם התכוונו לאלקטל או לסמסונג שמחוברים דרך כרטיס רשת!

פורסם

לא ניתן לעשות את מה שאתה רוצה , אני מקווה שהבנתי נכון ומה שאתה רוצה זה לחבר את החוט טלפון שיוצא לך מנקודה בקיר לתוך הכרטיס הרשת ?

אין שום הגדרות שאתה יכול לעשות , אתה חייב ממשק מקשר בין המחשב לבזק , וזה המודם ADSL שלך . אם אתה רוצה שיהיה לך אינטרנט במחשב השני , אתה תמיד יכול לשים כרטיס רשת נוסף במחשב שבו כבר קיים חיבור ADSL ופשוט לעשות רשת בין 2 התחנות .

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים