עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיס רשת = ADSL ?

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )

פורסם
  • מחבר

משהו ששכחתי אם זה לא מתאים אז מה זה הכרטיס הזה והאם הוא מתאים

Edimax

EN-9130TXL

PCI < כרטיסים < רשתות ותקשורת

10-100 Base-T PCI network card - Full Duplex - W98-ME-XP-NT-2000-LINUX -GOOD FOR ADSL and Cable modems - REALTEK CHIP - Microsoft Certified -

פורסם

משהו ששכחתי אם זה לא מתאים אז מה זה הכרטיס הזה והאם הוא מתאים

Edimax

EN-9130TXL

PCI < כרטיסים < רשתות ותקשורת

10-100 Base-T PCI network card - Full Duplex - W98-ME-XP-NT-2000-LINUX -GOOD FOR ADSL and Cable modems - REALTEK CHIP - Microsoft Certified -

שלום רב...

אכן כל כרטיס רשת העונה לתקן ו/או שייך לסוג של 10/100Mbps 10BaseT מתאים לחיבור מודם ADSL תקני (לא USB שכן זה ממשק שונה מרשת) . ראוי לציין שישנם מודמים עם שני ממשקים ע"מ שהמשתמש יוכל לברור באיזה ממשק להשתמש.

יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )

כרטיס הרשת בלוחות האם מתאים לחיבור מודם ADSL בחיבור רשת.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי זה האם אני יכול להתחבר עם כרטיס רשת בלבד לרשת ADSL ( קרי - מכרטיס הרשת ישר לקו הטלפון (ADSL))

ללא צורך בכרטיס ADSL (כמו שבזק מספקת כשמתחברים לאינטרנט המהיר מה שיש לי כבר אבל על מחשב אחר )

האם הכרטיס רשת בלוח יספיק לי בלבד ? ואם כן אז מה ההגדרות

פורסם

מה זאת אומרת דרך הכרטיס רשת?

אולי הם התכוונו לאלקטל או לסמסונג שמחוברים דרך כרטיס רשת!

פורסם

לא ניתן לעשות את מה שאתה רוצה , אני מקווה שהבנתי נכון ומה שאתה רוצה זה לחבר את החוט טלפון שיוצא לך מנקודה בקיר לתוך הכרטיס הרשת ?

אין שום הגדרות שאתה יכול לעשות , אתה חייב ממשק מקשר בין המחשב לבזק , וזה המודם ADSL שלך . אם אתה רוצה שיהיה לך אינטרנט במחשב השני , אתה תמיד יכול לשים כרטיס רשת נוסף במחשב שבו כבר קיים חיבור ADSL ופשוט לעשות רשת בין 2 התחנות .

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.