פורסם 2007 בינואר 3018 שנים אפל בארה"ב נותנים שנה אחריות עם אפשרות בתשלום להפוך את זה לשלוש שנים.לפי מיטב ידיעתי ידע לא מציעים את ההרחבת אחריות אלא רק אחריות לשנה.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים כמעט כל המאקים שיצא לי לעבוד איתם עבדו ללא תקלות רציניות לפחות חמש שנים אבל הם כולם היו שולחניים ולא ניידים.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים לא ממש מבין בזה אבל הבנתי שה G4 התחממו מאד וחוץ מזה, ראיתי באיזה אתר (אם זה חשוב אני אחפש אותו) 3 מחשבי מאקבוק שהמקלדת שלהם פשוט נמסה
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר לא ממש מבין בזה אבל הבנתי שה G4 התחממו מאד וחוץ מזה, ראיתי באיזה אתר (אם זה חשוב אני אחפש אותו) 3 מחשבי מאקבוק שהמקלדת שלהם פשוט נמסה כן זה בהחלט חשוב מה זאת אומרת נמסה? למה ? איך? ואיזה מקבוק? החדשים כמו שיש עכשיו? אם כן זה מאוד חשוב..
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים הבעייה המתוארת תוקנה מזמן ולאפל יש בדרך כלל מדיניות של להחליף מוצרים שפגומים מהתחלה גם אם הם לא באחריות.נ.ב. מעבדי ה G4 לא התחממו יחסית זה ה G5 שהתחממו ולכן מעולם לא היה אותם בניידים.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר יש איזה יתרון של קניית מקבוק בידע או כל חנות אחרת מקבלים מתנה הנחה תיק למחשב מה שלא יהיה?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אפל מספקת אחריות בינלאומית על ניידים (+מק מיני), לא משנה היכן תרכשו את הנייד, אפל\ידע מכסים את זה.למיטב זכרוני ידע מאפשרים להרחיב את האחריות ל3 שנים בתשלום בניגוד לנאמר ע"י דקטור, אם כי הם מספקים בחינם 3 שנים אחריות לסטודנטים (עם הצגת תעודת סטודנט בעת רכישה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.