עבור לתוכן

סקר ynet: קדימה מתרסקת

Featured Replies

פורסם

"הפוליטיקה הגלובאלית" מעורבת מהרגע הראשון. יותר מידי מעורבת, אם כבר. כלום לא יצא מזה. כמה קשה להבין שאי אפשר להכריח מישהו לעשות איתך שלום? אם הם לא רוצים, לא יהיה.

צודק, זה כנראה בגלל שברק היה היועץ המשפטי

אתה יודע איך זה, אחוות שמאלנים :)

מתי אמרתי שברק נתן חסינות לשמאל?

• תגובות 88
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חלק ניכר מהכלכלה שלנו נובעת מ'השפעות חיצוניות' כך שאסור למדינה לבצע פעולות שיציגו אותנו באור שלילי כך שעדיף לסבול טיל או שניים מאשר להפסיד כמה מאות מיליונים ממיסים ישירים ועקיפים מפעולה לא רצויה . כסף שאפשר לממן למשל מיגון על אזורי הפיגוע או לבנות גדר הגבול מצריים/ישראל

פורסם

טכנית אם פועלים בתחומי ההסכם ומערבים את הפוליטיקה הגלובלית אפשר לגרום להם לפעול . אי אפשר הרי להכניס טנקים לכול טיל שנשלח לישראל . אפשר לדרוש מהממשל הפלסטיני לפעול ולתת לנו לעזור להם ואחרי כול האפשרויות שאינן מלחמתיות נכשלות אז לפעול ע"י צה"ל

בוקר טוב :yelclap:

איפה היית ב4~5 שנים האחרונות?

או יותר נכון- ב15 השנים האחרונות...

פורסם

למי ענית ועל מה?

הגבתי על הודעתך

בוקר טוב :yelclap:

איפה היית ב4~5 שנים האחרונות?

או יותר נכון- ב15 השנים האחרונות...

לפני 15 שנה הייתי קטין . אם תשמע שאפשר להיות ראש ממשלה מתחת לגיל 30 בלי נסיון ובהליכה תודיע לי כי אני מיד נרשם לבחירות הקרובות

פורסם

ומה זה יעזור שתרשם?

אתה חי בהכחשה ומנותק לגמרי מהמציאות...

תזכורת: ב15 נשנים האחרונות העברנו כמה עשרות אלפי רובים לפלסטינאים כדי שהם ילחמו בטרור. ומה הם עשו עם הנשק הזה?

הרגו ישראלים!

גם ניסינו לעזור להם להרגיע את השטח ולהילחם בטרור- ומה הם עשו?

הרגו ישראלים!

ועכשו אתה נזכר בזה שאנחנו צריכים לערב את העולם ולנסות להזור להם להילחם בטרור? :s07:

פורסם

הגבתי על הודעתך

באמת? אני לא רואה שום קשר בין ההודעה שלי להודעה לך. אתה יכול להסביר?

פורסם

ומה זה יעזור שתרשם?

אתה חי בהכחשה ומנותק לגמרי מהמציאות...

תזכורת: ב15 נשנים האחרונות העברנו כמה עשרות אלפי רובים לפלסטינאים כדי שהם ילחמו בטרור. ומה הם עשו עם הנשק הזה?

הרגו ישראלים!

גם ניסינו לעזור להם להרגיע את השטח ולהילחם בטרור- ומה הם עשו?

הרגו ישראלים!

ועכשו אתה נזכר בזה שאנחנו צריכים לערב את העולם ולנסות להזור להם להילחם בטרור? :s07:

מי אמר שזה מנותק מהמציאות ? אם אני מנותק מהמציאות כול אלה שהיו בעד ביבי והליכוד מנותקים גם הם ! הליכוד של היום זה הליכוד של לפני הסכמי אוסלו כלומר מלפני שרבין עלה לאחרונה לשלטון . כלומר עדיין בעד ארץ ישראל המלאה . שרון פינה התנחלויות בגלל למנוע לחצים בין לאומי לפנות את כול השטחים . שרון ורבין ביצעו מהלכים כי הם חייבים לבצע אותם לאור שוני מצב של היום על פני המצב שלפני 20-25 שנה לפחות . ביבי לא 'עבד' כראוי כראש ממשלה ובתקופת ברק ממשלת ארה"ב ניתקה קשרים דיפלומטים ( כלומר קלינטון לא קבע שום פגישה איתו במשך כול התקופה למרות בקשותיו ) והיה גם הרצח הישראלים ע"י אזרחים פלסטיניים (ולא לוחמי טרור) ולפרץ יש את מקרה השביתה הגדולה ואת פרשת הפנסיה שהוציאו מידיו את כול הכספים

פורסם

בונ'א, אתה ממש מדבר לא לעניין :lol:

סמים? ::):nono:

איזה לחץ הייה על שרון לפנות את "כל" השטחים?

מפת הדרכים של בוש שלפיה לא היו אמורים להיות פינויים עד הפסקת הטרור?

ומה הקשר של שאר הדברים ל... משהו?

פורסם

לא רשמתי שהיה לחץ אבל המצב הבין לאומי הלך לכיוון זה . אתם לא זוכרים את הבעיות של ההתנחלויות הלא חוקיות ואת בעיות ההגירה לשם מלפני ההתפנות רצועת עזה אירופה וארה"ב רצו פתרון ממשי אז הוא נתן פרוסת עוגה מוקדם כדי למנוע החרפה בעיניין וידרשו ממנו את כול השטחים . בהסכם הסופי צריך להופיע הסדר בעיניין שיטחי שליטה בין הפלסטינים לישראלים (כלומר יותר שטחים להם) דבר זה הווה פתרון זמני לעוד 10-15 שנה לפחות .

פורסם

10- 15 שנה?!

ובינתיים הערבים ימשיכו לירות רקטות מהשטחים שנפנה כל כמה שנים?!

זה פיתרון בשבילך?

ואת מי מעניין המצב הבין לאומי כשאזרחים ישראלים נהרגים בגלל מהלכים מטומטמים של הממשלה!

אתה ערבי או משהו?

פורסם

לאור המצב הגלובלי אף 1 לא ידרוש יותר שטחים בזמן הקרוב אפילו לא ממשלת חמאס שכרגע יש לה בעיות אחרות . כרגע מנסים לנטרל את כול הממנים של אירגוני הטרור , עירק נכבשה ואירן בדרך , כך שלאט לאט תזרים המזומנים שלהם יורד ואורך החיים שלהם יתקצר .ואני לא ערבי .

פורסם

אאא... אף אחד לא דורש שטחים... והפיגועים\ קסאמים מה זה?

למה אתה חושב שהחמס בכלל קיים אם לא כדי להילחם נגד "הישות ההציונית" עד שישראל לא תהייה קיימת וכל השטח יהייה שייך לערבים?

מבחינתם- כל עוד יש ישראל- יש דרישה לשטחים!

ומימון לטרור תמיד יהיה... או לפחות בכמה העשורים הקרובים- ושוב, עד אז אנחנו פשוט צריכים למות בשקט העיקר לעשות מה שטוב לעולם?

אז מה הייה הקטע של הקמת המדינה?

עזוב, אני בדיון הזה לא ממשיך... אתה מדבר שטויות ולא לעניין, מעלה טענות לא קשורות ומצדיק מהלכים שהביאו להרבה יותר הרוגים ממה שהם היו צריכים למנוע...

פורסם

לא אמרתי שחמאס לא קיים כדי להילחם נגד 'הישות הציונית' הוא פחות אטרקטיבי בעיניין פיגועים ויש לו בעיות אחרות כרגע מכמה סיבות דבר ראשון בתור הנהגת הרשות אינו יכול להצהיר או לרמוז על פיגועים מיוזמתו כי דבר זה יקרה תגרת מלחמה והרשות אינה שקולת כוחות , רוב השרים כרגע בכלא הישראלי וההכנסות כגע עדיין מוקפאות או בחלקן כך שהם צריכים לטפל בזה לפני שהם דורשים דרישות . כלומר דרישה לשטחים היא רק בתאוריה ברגע זה . המדינה היחידה שידועה כמממנת היא אירן ואוטוטו היא נכבשת עקב המצב הגלובלי כך שהמימון יוקטן בעשרות אחוזים אז הפיגועים בכול מקרה יוקטנו ברמה ניכרת . לשם השוואה מה פרק הזמן שעבר בין 2 הפיגועים האחרונים (מבלי לחשב קסאמים טיל 1-2 בשבוע זה ניקרא פליטה מוקדמת כשיחזור למצב של עשרות אז נדבר ) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים