עבור לתוכן

שאלה בקשר לחשמל ויציאות עכבר\מקלדת

Featured Replies

פורסם

האם הוצאה או הכנסה של העכבר או המקלדת בזמן שהמחשב פועל יכול לגרום לכשל בלוח האם?

כל כשל שהוא?

והאם זה יכול לשרוף את הלוח לגמרי?

פורסם

יש סבירות שזה יגרום לכשל ובסופו של דבר לשריפת הלוח, להגיד שהסבירות גבוהה, אני לא אגיד.

אני רוצה להגיד שלמרות שהסבירות קיימת היא נמוכה מאוד.

פורסם

לא יודע אם על הנייר זה אפשרי (יש שם פיוזים), בעולם האמיתי זה לא יקרה

פורסם
  • מחבר

פשוט התווכחתי עם טכנאי PC שזה לא ישרוף...אז זה כן הא?...

פורסם

לא זה לא.

זה שיש סבירות קטנה ביותר שדבר יקרה זה לא אומר שהוא יקרה, להגיד שזה ישרוף את הלוח זה כמו להגיד שלצאת החוצה בחורף יגרום לך להיפגע מברק.

פורסם

חיבורי USB כנראה לא יעשו שום בעיות וגם יעבוד אחרי כל חיבור וניתק חיבורי PS2 יצריכו איתחול כדי לעבוד שוב ולהיות מזוהים

לגביי בעיות פיזיות חוץ מאולי לשחוק מעט את החיבורים לא אמורה להיות בעייה בטח לא לכיוון הלוח אם כי מי שמקבל את קפיצות המתח מהחיבורים זה האביזר המחובר לא הלוח

פורסם

לא יודע אם על הנייר זה אפשרי (יש שם פיוזים), בעולם האמיתי זה לא יקרה

איפה יש פיוזים?

פורסם

ללוח יש פיוזים שמגנים על כמות הזרם שהמקלדת\עכבר מקבלים

פורסם

ואללה?אתה יכול להגיד לי או להראות לי איזה לינק PDF של לוח שיש בו פיוז?

חידשת לי...

הסתכלתי אצלי בלוחות של המחשבים ואין איזכור לזה,אבל טוב ללמוד ולראות שיש פיוז לוחM.

פורסם

אולי לפני 10 שנים זה היה פיצ'ר חדשני, היום אף יצרן לא טורח לציין שזה קיים

פורסם

זה פיוז נגד או פיוז ממש רגיל?

פורסם

אני לא מבין גדול בחשמל, אבל יש פיוז שהוא לא נגד? הזרם הרי צריך לעבור דרך הפיוז

פורסם

אני לא מבין גדול בחשמל, אבל יש פיוז שהוא לא נגד? הזרם הרי צריך לעבור דרך הפיוז

כן בודאי..

יש פיוז שהוא נגד קופץ=כאשר הזרם העובר דרכו גדול מהמותר נוצר חום וזה מתיך את נקודת ההלחמה ואז הזרם למעשה מופסק והמערכת מוגנת.

יש פיוז שנראה כמו גליל קטן(בדר"כ שקוף),או כמו שיש במכוניות ושעובר דרכו זרם מעל המותר הוא שורף את החוט שנמצא בפנים,שעוביו תלוי בגודל הזרם שיעבור/לא יעבור.

ומיכוון שכך התפלאתי שאמרת על פיוז במעגלים..אני לא מכיר את זה.

פורסם

בשני המקרים שדיברת עליהם הפיוז צריך להיות מחובר בטור בתוך המעגל, אז מה זה משנה אם החוט עצמו נשרף או שהחיבורים מותכים?

פורסם

לא רציתי להכנס לזה אבל בפיוז הנגד יש חישוב של מתח וזרם להספק.כלומר לא רק זרם אלא חישוב של מתח וזרם.

בפיוז "הרגיל" זה שחור/לבן.כלומר קבעת 1A אז זהו!כל סטיה(בחישוב מסוים לא נכנס לזה) הפיוז נשרף.

אבל לעצם העיניין:הייתי שמח מאוד אם היית מוצא לי לינק כזה כדי שאראה את זה,אשמח מאוד.. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים