פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים.האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אם אתה פאנטי לגבי מוזיקה אז כרטיס נוסף יתן שיפור ,אבל זה תלוי ברצון שלך להשקיע כסף.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים בחיבור אנלוגי (כבל אחד שמתפצל לסטריאו).אני חושב שזה לא הייעוד של כרטיס קול כזה.כבל אחד שמתפצל לסטריאו מתאים לשיטה הישנה של מגברי סטריאו בלבד.אתה צריך לנצל את כל הערוצים בין אם זה בעזרת כבל אופטי או כבלים נוספים לערוצים אחרים.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אם זה המקרה אם הכרטיס יותר ממספיק.אלא אם אתה אודיופיל מוחלט או גיימר אין סיבה לקנות כרטיס נוסף
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים כן, הכרטיסי קול שמביאים אם הלוחות ברוב המקרים חלשים ביותר ואין להם איכות טובה
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים כן, הכרטיסי קול שמביאים אם הלוחות ברוב המקרים חלשים ביותר ואין להם איכות טובהלא נכון, קח לדוגמא את הכרטיס קול שבא על לוחות מבוססי N-FORCE 2.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים לוחות האם של נווידיה הם משהו שונה, בד"כ כלל יש AC97 או מקסימום כרטיס 128 בלוחות של ג'יגה בייט.למה פתאום ממליצים על הכרטיס שיש בלוח אחרי כל ההמלצות לפורטיסימו 3 ולכרטיסי בסביבות מחיר שלו ? אני מחובר למערכת סטאריו עם SB LIVE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.