פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצותכשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה.בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0.גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019.אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר.יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?בתודה מראש.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אם זו מחיצת FAT, היא מוגבלת ל-2GB בלבד ותצטרך לעשות לה convert לפני שתגדיל אותה...אם לא - נסה לחפש באתר שלהם או בעזרה של התוכנה מה השגיאה הזאת אומרת ותעדכן אותנו.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים מחבר מה הכוונה שהיא מוגבלת ל - 2GB?מדובר במיחיצה של FAT32 (לא NTFS) בגודל של 8.5GB שאני רוצה להקטין אותה ל - 6.למה אני צריך להמיר אותה?ניסיתי למצוא את הפיתרון לבעיה באתר התוכנה אבל לא מצאתי את מספר השגיאה.במידה ואני לא מצליח להתגבר על הבעיה האם ניתן לשנות את גודל המחיצה בדרך אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.