פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אני אחפש תמונות של הפט שליהייתה לי שרקנית שמנה וגדולה יחסיתשילדה 3 גורים. 2 בנות ובןקראו להם בים באם בום ולאימא פיגיהיה להם כ"כ כיף הם היו מסתובבים פה בחופשיותוהיינו עושים להם טיולים בחצראין לי מושג איפה הם היום :-[
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אני לא אשים תמונה של הכלבה והחתולה שלי שעברו למקום טוב יותר רק נגיד שהם חיו טוב ונפטרו מזיקנה. כרגע הנוכחים בבית הם לולו הכלבה ג'וק החתול השחור חולדי החולדה ודינה שעברה עיקור ומחפשת בית - חתולה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים קראנו לו ג'וק כי הוא שחור ומתרוצץ....חוץ מזה ג'וקים יפים אני אוהבת ג'וקים.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אני חושב שההודעה האחרונה שלך צריכה להדליק כמה נורות בכל מיני ראשים של כל מיני כאלה ...
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אין לי ממש תמונות של ג'וקים אבל יש לי תמונות של כמה חרקים שחיים פה בבית... בדרך כלל בשלום ובנחת[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אין לי ממש תמונות של ג'וקים אבל יש לי תמונות של כמה חרקים שחיים פה בבית... בדרך כלל בשלום ובנחתהיה לי פעם ארבה בבית.למרות שיש סיכוי שזה היה חרגול על סטרואידים. הרבה סטרואידים. הגוף שלו היה באורך 25 ס"מ בערך והמחושים באורך דומה.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים 25 לגו'ק זה גדול LazyBoy זה לא עכבר זה חולדה אתמול הבאתי את הבואה קונסטריקטור והוא בנשל חמוד וחתיך MAKAKIT הבואה קונסטריקטור אצלי ככה שאם אתה מחפש לחולדי בית חם ורטוב ממש כמו רחם אז דבר איתי
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים 25 ס"מ..? מאיפה הבאת אותו, Starship Troopers? זאת החתולה שלי, מישקה: הייתה לי עוד חתולה בשם שלי, אבל לפני שבועיים היא נעלמה ולא שבה, היא הייתה רק בת 11 :\
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אתה מתכוון לחגב אם כבר ולא לחרגול ארבה זה בסך הכל חגב שעבר תהליך מסויים הם נשארים אותו גודל... הצבע משתנה בדרך כלל לצהוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.