עבור לתוכן

show your pet

Featured Replies

פורסם

יאללה, משעמם...

תביאו תמונות של חיות המחמד שלכם, אבל לא להגזים (שתי תמונות מספיק... לא צריך בוק).

ובן ***נה מי שהופך את הת'ראד לספאם.

< שלי :-*

קוקטייל בן 4 וקצת...

[attachment deleted by admin]

• תגובות 177
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כמו שלך רק יותר חמוד וגזעי :P

פורסם
  • מחבר

היית רוצה...

וכנראה שכחתי להדגיש את זה:

show your pet

פורסם

עוד מעט אני אעלה...

kokoek0.jpg

איכות לא משהו, יהיה לי תמונות טובות יותר בקרוב

פורסם

יש לי נחש וכלב

אני יעלה תמונות בעתיד הקרוב אני מקווה

פורסם
  • מחבר

אני שמח על ההודעות שלכם, אבל זה די מיותר להודיע מראש שאתם תעלו תמונות... זה לא שאני אכין לכם איזה טכס קבלה או משהו :P

פשוט תעלו את התמונות! :)

פורסם

שנייה אני אחפש תמונה של אחי הקטן

פורסם

חתולה פרסית העונה לשם "טופי" היא בת 16 וקצת חירשת.

פורסם

^הפרסית נראית קצת מעורבת. הפרצופים של הפרסים נראיתם מעט "מעוכים" יותר. אבל היא עדיין יפה, אני דווקא לא אוהבת את המעוכים.

הנה Kuzja שלי. חתולה בת 10-11 עם עודף משקל, ממורמרת שתחביביה הם לאכול, לישון, לאכול, לאכול, לזלול, לשרוט ריהוט ושטיחים, לאכול ו...כבר אמרתי לאכול?

kuzja.jpg

פורסם

עצם,צ'יוואוה בן שבע,מת בקיץ האחרון :'( אבל עדיין היה אצלנו יותר משנה...למי שתוהה איך בן שבע ורק שנה אצלנו,מסרו לנו אותו...

פורסם

שתי הפקינזים שלי:

1003655it4.th.jpg

1003663qw1.th.jpg

פורסם

OMER, רואים שהוא היה זקן. סימן מסגיר הוא הקטרקט. גם לכלבה שלי היה את זה בזקנתה לפני שמתה (ווואי, כבר עברו 4 שנים)...

פורסם

המהההה?? :lol: :lol:

פורסם

OMER, רואים שהוא היה זקן. סימן מסגיר הוא הקטרקט. גם לכלבה שלי היה את זה בזקנתה לפני שמתה (ווואי, כבר עברו 4 שנים)...

קטרקט?היום שהוא מת היה ככה:כשקמתי הוא היה אפתי,כלומר לא מגיב ולא מצמץ,טסנו אל הווטרינר,בדרך הוא הקיא עליי ומת(אני לא רוצה לתאר הכל)

עד היום לא הבנו מה גרם למותו,ולא היה לנו מושג על קטרקט,תוכל להגיד לי בבקשה איך אתה יודע שהיה לו?

תודה

פורסם

זה לא גרם למותו... זה קורה בד"כ לאנשים/חיות מבוגרות זה הזגוגית הלבנה בעיינים.

אצלי הכלבה שלי מתה יום אחד סתם אמא שלי התעוררה לפנות בוקר שמעה אותה משתעלת שיעול חלוש כזה, היא השתינה על עצמה, מתה ככה באמצע הסלון.

לא נעים, כמו אחות שמתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים