פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמחבתודה s_b54
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים זה הקוד שאתה צריך לשים באתר<form name="frmsendmail" method="post" action="" onSubmit="return ValidationForm()"> <table width="100%" border="0"> <tr> <td width="33%" align="right" class="text">To : <td width="67%"><input name="txtEmailto2" type="text" class="input" id="txtEmailto22" size="30" maxlength="100"> </tr> <tr> <td align="right" class="text">From : <td><input name="txtEmailfrm2" type="text" class="input" id="txtEmailfrm22" size="30" maxlength="100"> </tr> <tr> <td align="right" class="text">Subject : <td><input name="txtSub2" type="text" class="input" id="txtSub22" size="30" maxlength="100"> </tr> <tr> <td align="right" class="text">Mesage(body) : <td><textarea name="txtMsg" cols="50" rows="10" class="input" id="textarea"></textarea> </tr> <tr> <td align="right"><input name="hidSubmit" type="hidden" id="hidSubmit" value="true"> <input name="Submit" type="submit" class="input" value="Send"> <td><input name="Submit2" type="reset" class="input" value="Reset"> </tr> </table> </form>
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר סלח לי על הבורות אבל איכן אני מכניס את כתובת המייל שאליה אני רוצה שהוא ישלח את התוכן?
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מה שהוא שלח זה רק הקוד שאתה צריך לשים בדך הHTML שלך. יש עוד קוד שלם(בJS ובPHP) שצריך לרשום.ד.א. חסר שם action="דף הPHP"
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים זה הקוד שאתה צריך לשים באתר<form name="frmsendmail" method="post" action="" onSubmit="return ValidationForm()"> <table width="100%" border="0"> <tr> <td width="33%" align="right" class="text">To : <td width="67%"><input name="txtEmailto2" type="text" class="input" id="txtEmailto22" size="30" maxlength="100"> </tr> <tr> <td align="right" class="text">From : <td><input name="txtEmailfrm2" type="text" class="input" id="txtEmailfrm22" size="30" maxlength="100"> </tr> <tr> <td align="right" class="text">Subject : <td><input name="txtSub2" type="text" class="input" id="txtSub22" size="30" maxlength="100"> </tr> <tr> <td align="right" class="text">Mesage(body) : <td><textarea name="txtMsg" cols="50" rows="10" class="input" id="textarea"></textarea> </tr> <tr> <td align="right"><input name="hidSubmit" type="hidden" id="hidSubmit" value="true"> <input name="Submit" type="submit" class="input" value="Send"> <td><input name="Submit2" type="reset" class="input" value="Reset"> </tr> </table> </form>ואתה באמת מאמין שזה יפעל?----בPHP אפשר לעשות את זה ע"י הפונקצייה mail, עם שליחת היידרים של MIME תוכל אפילו להשתמש בHTML בהודעה.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר לא כל כך הבנתי את כל מה שרשמתם האם מישהו פה יודע על מערכת מוכנה לזה שפשות אני אתקין על השרת וחשוב שהיא תיהיה ב php תודה רבה לכולםs_b54
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים יש לך 2 קודים שם. אחד תכניס לקובץ HTML ואת השני לקובץ PHP. תעלה את שניהם לשרת שלך ותיכנס לקובץ הHTML.את הACTION בקוד הHTML אתה צריך לשנות לשם הקובץ של קובץ הPHP שלך.ותוריד את מאפיין הonSubmit.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר תודה רבה עשיתי הכל כמו שאמרתה וכאשר אני לוחץ לו שלח הוא כותב לישהוא נכשל בלשלוח אימיל מ... ל...."Failed to send the E-mail from to"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.