עבור לתוכן

שליחת מייל דרך האתר

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח

בתודה

s_b54

פורסם

זה הקוד שאתה צריך לשים באתר

<form name="frmsendmail" method="post" action="" onSubmit="return ValidationForm()">
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td width="33%" align="right" class="text">To :
<td width="67%"><input name="txtEmailto2" type="text" class="input" id="txtEmailto22" size="30" maxlength="100">
</tr>
<tr>
<td align="right" class="text">From :
<td><input name="txtEmailfrm2" type="text" class="input" id="txtEmailfrm22" size="30" maxlength="100">
</tr>
<tr>
<td align="right" class="text">Subject :
<td><input name="txtSub2" type="text" class="input" id="txtSub22" size="30" maxlength="100">
</tr>
<tr>
<td align="right" class="text">Mesage(body) :
<td><textarea name="txtMsg" cols="50" rows="10" class="input" id="textarea"></textarea>
</tr>
<tr>
<td align="right"><input name="hidSubmit" type="hidden" id="hidSubmit" value="true">
<input name="Submit" type="submit" class="input" value="Send">
<td><input name="Submit2" type="reset" class="input" value="Reset">
</tr>
</table>
</form>

פורסם
  • מחבר

סלח לי על הבורות אבל איכן אני מכניס את כתובת המייל שאליה אני רוצה שהוא ישלח את התוכן?

פורסם

מה שהוא שלח זה רק הקוד שאתה צריך לשים בדך הHTML שלך. יש עוד קוד שלם(בJS ובPHP) שצריך לרשום.

ד.א. חסר שם action="דף הPHP"

פורסם

זה הקוד שאתה צריך לשים באתר

<form name="frmsendmail" method="post" action="" onSubmit="return ValidationForm()">
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td width="33%" align="right" class="text">To :
<td width="67%"><input name="txtEmailto2" type="text" class="input" id="txtEmailto22" size="30" maxlength="100">
</tr>
<tr>
<td align="right" class="text">From :
<td><input name="txtEmailfrm2" type="text" class="input" id="txtEmailfrm22" size="30" maxlength="100">
</tr>
<tr>
<td align="right" class="text">Subject :
<td><input name="txtSub2" type="text" class="input" id="txtSub22" size="30" maxlength="100">
</tr>
<tr>
<td align="right" class="text">Mesage(body) :
<td><textarea name="txtMsg" cols="50" rows="10" class="input" id="textarea"></textarea>
</tr>
<tr>
<td align="right"><input name="hidSubmit" type="hidden" id="hidSubmit" value="true">
<input name="Submit" type="submit" class="input" value="Send">
<td><input name="Submit2" type="reset" class="input" value="Reset">
</tr>
</table>
</form>

ואתה באמת מאמין שזה יפעל?

----

בPHP אפשר לעשות את זה ע"י הפונקצייה mail, עם שליחת היידרים של MIME תוכל אפילו להשתמש בHTML בהודעה.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי את כל מה שרשמתם האם מישהו פה יודע על מערכת מוכנה לזה שפשות אני אתקין על השרת וחשוב שהיא תיהיה ב php

תודה רבה לכולם

s_b54

פורסם

נכנסת לקישור שנתנו לך שם?

פורסם
  • מחבר

כן אבל לא בדיוק הבנתי איך להתקין את זה אם תוכל להסביר לי אני אשמח

פורסם

יש לך 2 קודים שם. אחד תכניס לקובץ HTML ואת השני לקובץ PHP. תעלה את שניהם לשרת שלך ותיכנס לקובץ הHTML.

את הACTION בקוד הHTML אתה צריך לשנות לשם הקובץ של קובץ הPHP שלך.

ותוריד את מאפיין הonSubmit.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עשיתי הכל כמו שאמרתה וכאשר אני לוחץ לו שלח הוא כותב לי

שהוא נכשל בלשלוח אימיל מ... ל....

"Failed to send the E-mail from to"

פורסם

תדפיס את הפרמטרים שמתקבלים בדף הPHP(עם ECHO).

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין בזה תוכל להסביר לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים